Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για τα σεξιστικά σχόλια που δέχθηκε όταν ξεκίνησε την πολιτική της καριέρα

Ενώ τόνισε τη σημασία του να καταλάβουν οι άντρες ότι δεν πρέπει να μιλάνε έτσι

Must Read

Η υποψήφια βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” με την Αθηναΐδα Νέγκα και αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία μέχρι σήμερα και στις σεξιστικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε όταν πρωτομπήκε στην Βουλή δηλαδή σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε τη σημασία του να καταλάβουν οι άντρες ότι δεν πρέπει να μιλάνε έτσι ενώ σημείωσε πως πλέον η ίδια δεν δέχεται τέτοιου είδους σχόλια.

“Πάρα πολύ το έχω αισθανθεί ως νεαρή δικηγόρος γιατί εγώ ξεκίνησα πολύ πολύ μικρή. Πήρα γρήγορα την άδεια άσκησης επαγγέλματος. Στα 22-23 μου ήμουν ήδη δικηγόρος και μπορούσα να ασκώ το επάγγελμά μου κανονικά, όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοί μου. Εκεί το τι έχω ακούσει! Δέχτηκα μια συμπεριφορά και μια λεκτική κυρίως αντίληψη ότι “εντάξει εσείς κάνετε για μερικά χρόνια τις δικηγορίνες και μετά θέλετε να παντρευτείτε”.”
“Στην πολιτική, όταν μπήκα Βουλή πρώτη φορά που ήμουν γύρω στα 30. Έχω ακούσει πολλά. Εκεί τότε έκανα ότι δεν ακούω. Επειδή έκανα ότι δεν ακούω, κατάλαβαν ότι δεν πρέπει να τα λένε κιόλας. Οπότε τώρα δεν τα ακούω πια. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να μην αισθάνονται ότι μπορούν να σου μιλάνε έτσι. Δεν πρέπει να υπάρχει αυτό καν σαν αίσθηση. Εμείς μιλάμε έτσι στους άντρες συναδέλφους μας;”, δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This