Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία Γερμανού δεν ήταν για οικογένεια» 

O λόγος που χώρισε με τη γνωστή παρουσιάστρια

Must Read

Για την επαγγελματική του πορεία, τις αλλαγές στη ζωή του και για εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του μίλησε σε συνέντευξή του ο Θάνος Καλλίρης.

«Την εποχή που ήμουν εντελώς top, τους φέρθηκα πάρα πολύ σωστά και τίμια. Δεν μου φέρθηκαν αντίστοιχα όταν το σκαλοπάτι έγινε αλλιώς. Στον απολογισμό μου είχα διαβάσει ότι στον δρόμο προς τα επάνω θα συναντήσεις ανθρώπους. Να τους φερθείς καλά γιατί θα τους συναντήσεις στον δρόμο προς το κατέβασμα. Δεν ισχύει. Απλά είναι στα παπάκια τους», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ο καλός κι ο κακός άνθρωπος. Μπορεί να είσαι ο χειρότερος, να κατέβεις και να σε βοηθήσουν ή και το αντίθετο. Το είχα πάντα στο μυαλό μου ότι δεν θα είμαι επάνω για πάντα. Εκεί παίζει ρόλο η παιδεία. Ήμουν ευγενής, είχα τρόπους».

Μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον γάμο του με την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, ο οποίος έληξε γιατί οι δυο τους ήθελαν διαφορετικά πράγματα.

«Όλα καλά, ο απολογισμός της σχέσης αυτής είναι μόνο αγάπη. Λέγονται υπερβολές με τις ζήλιες και όλα αυτά. Υπήρχαν κάποια πράγματα αλλά δεν ήταν σε σημείο που να… Τώρα τα λέμε και γελάμε. Γενικώς εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια, εγώ κατάλαβα πχ ότι η Ναταλία δεν ήταν για οικογένεια. Ήθελα παιδιά, δεν ήθελε παιδιά, το επόμενο βήμα ενός ανθρώπου θα ήταν να πάει σε κάτι άλλο» ανέφερε ο Θ. Καλλίρης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This