Βάφτιση και γάμος στη high society παραμονή των εκλογών

Στις 20 Μαΐου, παραμονή των εκλογών, ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου παντρεύουν τον γιο τους Δημήτρη, ενώ οι Κώστας και Χριστιάννα Καίσαρη βαφτίζουν την εγγονή τους

Must Read

Οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου δεν φαίνεται να πτοούν την αθηναϊκή high society ούτε να ακυρώνουν πάρτι και δεξιώσεις. Μπορεί να προκηρύχθηκαν επίσημα τον Απρίλιο, αλλά οι προσκλήσεις και το «save the date» για τη γαμήλια δεξίωση του Δημήτρη Αγγελόπουλου και της Λήδας Λογοθέτη, όπως και το dinner party προς τιμήν της νεοφώτιστης Ηλέκτρας, δευτερότοκης κόρης της Αναστασίας Καίσαρη και του Thomas Persy, είχαν σταλεί μήνες πιο πριν, όπως και οι προετοιμασίες, καθώς πρόκειται για καλέσματα-υπερπαραγωγή δύο πολύ γνωστών οικογενειών στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Espresso, το Σάββατο 20 Μαΐου, την ίδια μέρα και ώρα, και σε απόσταση αναπνοής, θα τελεστούν τα δύο μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα της χρονιάς. Ο δευτερότοκος γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου θα επισημοποιήσει τη σχέση του με τη νεαρή σύντροφό του Λήδα Λογοθέτη. Πρόκειται για έναν μεγάλο και ρομαντικό έρωτα, που σπάνια πλέον συμβαίνει στις μέρες μας, καθώς τα δυο νέα παιδιά υπήρξαν συμμαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών και ο έρωτάς τους άρχισε στα θρανία του London School of Economics, από όπου και οι δύο αποφοίτησαν με άριστα από το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.

Ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος με τον γιο του Δημήτρη και την αρραβωνιαστικιά του Λήδα Λογοθέτη

Το ζευγάρι, εκτός από τις λαμπρές σπουδές του, έχει καταφέρει να είναι αόρατο στην Αθήνα, απέχοντας από κοσμικότητες και φλας, πρωτόγνωρο για την ηλικία του και τον κοινωνικό του κύκλο. Η αριστοκρατική και σεμνή Λήδα Λογοθέτη, κόρη του επιχειρηματικού ζεύγους Βασίλη Λογοθέτη, ασχολείται ενεργά με τη ναυτιλία στο πλευρό του Δημήτρη Αγγελόπουλου και ξεχωρίζει, όπως φημολογείται στους ναυτιλιακούς κύκλους, όχι μόνο για τις γνώσεις της, αλλά και για τη διορατικότητά της.

Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου

Η εξίσου καλλονή αδελφή της Ιριδα είναι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Κανελλόπουλο, το νέο ελπιδοφόρο αίμα του ομίλου ΤΙΤΑΝ, γιο του Ανδρέα και της Γιούλης Κανελλοπούλου. Ο γάμος θα τελεστεί το Σάββατο σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, χωρίς να διαρρεύσει καμία φωτογραφία στον Τύπο.

Αλλά και η μυθική γαμήλια δεξίωση που θα δοθεί στην έπαυλη του οικίας του Θεόδωρου και της Γιάννας, στη Φιλοθέη, δεν θα έχει καμία σχέση όσον αφορά τη λίστα των καλεσμένων με τη δεξίωση που παρέθεσαν ο Θεόδωρος και η Γιάννα το 2019 για τη βάφτιση της πρωτότοκης εγγονής τους, κόρης του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και της Ελλης Παπαδιαμάντη. Τότε το «παρών» στη δεξίωση είχαν δώσει μεταξύ άλλων τρεις πρωθυπουργοί: ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Σημίτης και ο Αντώνης Σαμαράς.

Ηχηρές απουσίες

Το βράδυ του Σαββάτου φημολογείται ότι θα λάμψουν διά της απουσίας τους αρκετά πολιτικά πρόσωπα, υπουργοί και βουλευτές (που τόσο θα το επιθυμούσαν), αλλά και τα top επιχειρηματικά ονόματα του τόπου, όχι λόγω των εκλογών την επόμενη ημέρα, αλλά λόγω απαίτησης των νεονύμφων από τους γονείς τους να καλεστούν αποκλειστικά και μόνο 100 φίλοι και συμμαθητές από όλο τον κόσμο και κάποιοι αγαπημένοι φίλοι της οικογένειας, όπως η Μαριάννα Λάτση. Τα νιάτα λοιπόν θα έχουν την τιμητική τους, όπως περίπου και στο υπερπαραγωγή πάρτι της νεοφώτιστης Ηλέκτρας Persy, εγγονής του κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη. Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η designer κοσμημάτων Αναστασία Καίσαρη και ο βελγικής καταγωγής επιχειρηματίας σύζυγός της Thomas Persy με τη βάφτιση της δευτερότοκης κορούλας τους.

Κώστας και Χριστιάννα Καίσαρη

Χωρίς φλας

Μπορεί η περίοδος της πανδημίας να ανέβαλε τους χορούς και τις κοσμικότητες της βάφτισης της πρωτότοκης κόρης τους Χριστιαννούλας, αλλά δεν γινόταν να μη γιορταστεί η βάφτιση της κόρης τους Ηλέκτρας, που θα τελεστεί επίσης σε οικογενειακό κύκλο, χωρίς φλας.

Αν και επιθυμία της low profile Αναστασίας Καίσαρη και του συζύγου της ήταν να καλεστούν στο dinner party, μετά τη βάπτιση, μόνο φίλοι και νεολαία -όπως ακριβώς στην περίπτωση του γαμήλιου πάρτι του Δημήτρη Αγγελόπουλου-, εδώ η κατάσταση ξέφυγε λόγω των εκατοντάδων φίλων του «χρυσού» ζεύγους Κώστα και Χριστιάννας.

Ετσι, φημολογείται ότι περισσότερα από 200 άτομα, η αφρόκρεμα της ναυτιλίας και του επιχειρείν, θα δώσει τελικά το «παρών» στο glam event. Το μυθικό σκηνικό που θα επιμεληθεί η εξπέρ του είδους Φαίη Βαλλίδη θα παραπέμπει σε παιδικό παραμύθι και θα δοθεί σε ειδικό χώρο στο ΟΑΚΑ, με φόντο το φωτισμένο στέγαστρο του Καλατράβα. Να θυμίσουμε ότι η κόρη του κοσμηματοπώλη θρύλου Κώστα Καίσαρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Thomas Persy τον Δεκέμβριο του 2019. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε δύο γάμους, καθώς ο γαμπρός είναι Βέλγος και καθολικός.

Tomas Persy και Αναστασία Καίσαρη

Φαντασμαγορικό δείπνο-πάρτι

Στον ορθόδοξο μάλιστα τους νεονύμφους τίμησε με την παρουσία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα. Την παράσταση πάντως, εκτός από την ομορφιά της νύφης, την ευγένεια του γαμπρού και τη χαρά του Καίσαρη, έκλεψε το φαντασμαγορικό δείπνο-πάρτι. Η δεξίωση έγινε σε πρώην αποθήκη της αμερικανικής βάσης του Ελληνικού, η οποία αναδιαμορφώθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο χαρμόσυνο γεγονός, θυμίζοντας πλατό του Bollywood. Το σκηνικό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και ξεπερνούσε κάθε φαντασία, με φιλαρμονική από την Κέρκυρα, πασαρέλα μοντέλων που ήταν ντυμένα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret και live τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This