Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάρτησή της για την πρώτη φορά που γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας

Η φωτογραφία της κόρης της και η αφιέρωση

Must Read

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε πριν από λίγες ημέρες για πρώτη φορά μητέρα καθώς έφερε στον κόσμο την κόρη της. Επίσης παντρεύτηκε τον πατέρα του μωρού της Κωνσταντίνο Δανιά σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο Δημαρχείο της Ραφήνας.

Η φετινή γιορτή της μητέρας, είναι η πρώτη που γιόρτασε η παρουσιάστρια ως μαμά και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα μικρά πατουσάκια του μωρού της την οποία συνόδευσε με μια λεζάντα κι ένα τρυφερό μήνυμα.

“«Πατουσάκια… δια χειρός». Μόλις λίγες μέρες που έχεις έρθει στον κόσμο και μαζί σου ανακαλύπτω, μέρα τη μέρα, έναν νέο κόσμο. Baby steps κυριολεκτικά, στη νέα μας καθημερινότητα και πραγματικότητα. Από σήμερα, η Γιορτή της Μητέρας απέκτησε άλλο νόημα. Σου υπόσχομαι όμως, ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι «γιορτή», με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου. Με αγάπη, η μαμά σου”, έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This