Μαρκίζ: Aυτή είναι η αδερφή της νικήτριας της Eurovision Λορίν

Η Μαρκίζ, είναι τηλεοπτική σεφ

Must Read

Η Λορίν κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision 2023 εκπροσωπώντας την Σουηδία με το τραγούδι “Tattoo” και έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του θεσμού που έχει νικήσει δυο φορές την πρώτη θέση.

Κάτι που μάθαμε για αυτήν είναι πως έχει μια αδερφή, την Μαρκίζ, η οποία έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα της Λορίν. Πως; Η Μαρκίζ ήταν εκείνη που δήλωσε συμμετοχή στο talent show Idol το 2004 μέσα από το οποίο τελικά ξεχώρισε και αναδείχθηκε η Λορίν.

Όσον αφορά στο επάγγελμα της Μαρκίζ, είναι τηλεοπτική σεφ με δική της στήλη που προβάλλεται μέσα από ένα πολύ μεγάλο σουηδικό κανάλι. Η καταγωγή των κοριτσιών ειναι από το Μαρόκο, όμως μεγάλωσαν στη Σουηδία όπου και οι δυο είναι πολύ δημοφιλείς.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This