Φωτεινή Αθερίδου: Ποζάρει με το νεογέννητο γιο της και στέλνει ένα δημόσιο μήνυμα

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη

Must Read

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, αφού χθες η ηθοποιός γέννησε τον δεύτερο γιο τους.

Το φύλο του μωρού είχε αποκαλύψει κατά λάθος ο παππούς Θοδωρής Αθερίδης σε ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που είχε πάει τον εγγονό του στο λούνα παρκ και κάποιος τον ρώτησε σχετικά με τον ηθοποιό να λέει πως αυτός είναι ο πρώτος του εγγονός ενώ περιμένει και τον δεύτερο όταν η κόρη του ήταν έγκυος.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή σήμερα το πρωί η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της, και ακολούθησαν οι πρώτες φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε η Φωτεινή Αθερίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Mάλιστα η ηθοποιός στην τρίτη εικόνα δείχνει και το πρόσωπο του μωρού ενώ στη λεζάντα γράφει:

«15/5/2023 μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της ! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη , αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα ! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες ! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη !Ευχαριστώ θερμά το μαιευτήριο για την υπέροχη φιλοξενία του , για το φανταστικό προσωπικό του , την ηρεμία και την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ !Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This