Ο Δημήτρης Μπάσης αποκάλυψε το πραγματικό του επίθετο και γιατί το άλλαξε

Κάποιος τον συμβούλευσε να το κάνει πιο εύηχο το 1991

Must Read

Ο Δημήτρης Μπάσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στο καλλιτεχνικό του ξεκίνημα αλλά και στο γιατί και στο πότε άλλαξε το επίθετό του.

Αρχικά όταν ρωτήθηκε πόσα χρόνια κάνει καριέρα, απάντησε: «Είθισται οι τραγουδιστές να μετράμε τη διαδρομή μας από τη δισκογραφία, γιατί αυτό είναι το επίσημο, το καταγεγραμμένο, ακόμα κι αν τραγουδάς από έφηβος».

«Ήμουν για τρία χρόνια μαζί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, κάποια στιγμή κάνει τον κύκλο του όλο αυτό το πράγμα και σταματάνε οι παραστάσεις και βρίσκω τον δρόμο μου δίπλα στον Χρήστο Νικολόπουλο. Ένας μουσικός, ο Δημήτρης Μαριολάς, που ήταν με την Άλκηστη μου είπε ότι θα μιλούσε στον Χρήστο Νικολόπουλο για να με ακούσει» είπε.




Για την αλλαγή του επιθέτου του εξήγησε: «Το επίθετό μου το άλλαξα, όταν πρωτοξεκίνησα στο Κιλκίς το 1991. Ο Κώστας Φαλκώνης μου είπε ότι “πρέπει να το κάνεις πιο εύηχο, αφαίρεσε τα τρία πρώτα γράμματα”. Δεν ξέρω γιατί».

«Η ταυτότητά μου ακόμα γράφει Μπίμπασης. Οι περισσότεροι βέβαια, με ξέρουν ως Μπάση, οπότε το Μπίμπασης… Ναι πω όμως, πως και εγώ γενικά δεν το χρησιμοποιώ» κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This