Γιώργος Δασκαλάκης στη σύντροφό του: «Σου ζητάω συγνώμη που αρρώστησα»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε το ζευγάρι για την επέτειό του

Must Read

Ο Γιώργος Δασκαλάκης που δίνει μάχη με τον καρκίνο τετάρτου σταδίου εδώ και ένα χρόνο, έχει επέτειο με τη σύντροφό της Μαρία Ντινόρη η οποία του συμπαραστέκεται στην περιπέτεια της υγείας του.

Εκτός από το ότι βρίσκεται μαζί του σε κάθε χημειοθεραπεία, οργάνωσε ομαδική προσευχή για να γίνει καλά ο τραγουδιστής ενώ έχει κάνει τάματα σε όλα τα μοναστήρια της Ρόδου.

Το ζευγάρι με αφορμή τα τρία χρόνια σχέσης έκαναν μια δημόσια ανάρτηση για να εξομολογηθούν ο ένας στον άλλο τον έρωτά τους:

«Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια μπήκες στη ζωή μου βασικά έκανες έφοδο, άγγελε μου!!!! Εκείνη την ημέρα σαν σήμερα δηλαδή, σου έδωσα μια υπόσχεση γονατιστή στον Ταξιάρχη… Να μην σ αφήσω ποτέ μέχρι να πεθάνουμε. Τηρώ την υπόσχεση μου και μας εύχομαι Χρόνια μας πολλά καρδιά μου με υγεία και γρήγορη ανάρρωση Για πάντα μαζί!!! Σε λατρεύω. Είμαστε ένα σώμα είμαι εσύ. Καλή μας επέτειο» έγραψε η Μαρία Ντινόρη.
 
Ο Γιώργος Δασκαλάκης με τη σειρά του απάντησε: «Άγγελε μου δεν έχω τι να πω… οι πράξεις σου μιλάνε από μόνες τους!!! Σχεδόν καθημερινά σου ζητάω συγνώμη που αρρώστησα.… και μου λες μη το ξανά πεις…. Μέχρι τα βαθιά γεράματα μαζί… Σε λατρεύω!!!!!».

Αύριο θα είναι η τελευταία φορά που θα τραγουδήσει ζωντανά ο Γιώργος Δασκαλάκης, καθώς πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το τραγούδι οριστικά και η εμφάνισή του θα πραγματοποιηθεί σε ένα νυχτερινό κέντρο της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Ρόδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This