Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 21 Μαΐου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Αποκαλύψτε κρυφά σημεία του εαυτού σας, για να μπορέσει ο σύντροφός σας να σας συμμεριστεί. Οι επεμβάσεις φίλων ή συγγενών πάνω στη σχέση σας κάποιες φορές θα είναι εκνευριστικές, αλλά δεν χρειάζεται να αντιδράσετε έντονα και να χαλάσετε τη σχέση σας, εκτός αν ανήκετε σε εκείνους που ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία για να απαλλαγούν από τον σύντροφό τους. Εάν όμως δεν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, μη ρίξετε περισσότερο λάδι στη φωτιά, αλλά κρατήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες. Οι επιλογές σας πρέπει να είναι δύο, ή που θα επιστρέψετε στις μοναχικές συνήθειές σας ή που θα βρείτε έναν σύντροφο θερμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε την κοινωνική ζωή σας και φλερτάρετε προκειμένου να ικανοποιήσετε τη διάθεσή σας για λεκτικά παιχνίδια. Η εύκολη έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών σας θα σας βοηθήσει σημαντικά και στον τομέα της επικοινωνίας. Οι γενικές προοπτικές στον ερωτικό τομέα κάθε άλλο παρά αρνητικές είναι, γι’ αυτό μη ρίξετε την ψυχολογία σας. Εάν ανήκετε σε αυτούς που μπόρεσαν να λύσουν με επιτυχία ό,τι σας απασχολούσε τους προηγούμενους μήνες, μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε. Ομως, ακόμα και αν δεν πετάτε από χαρά, σίγουρα μπορείτε να έχετε μια πιο βελτιωμένη διάθεση και καλύτερες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσιες καταστάσεις που θα σας κουράσουν και θα σας φτάνουν σε αδιέξοδα. Η εβδομάδα μπορεί να σας φανεί δύσκολη, όμως όχι μόνο δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, αλλά θα σας δώσει και τη δυνατότητα να μειώσετε εκείνους τους παράγοντες που προκαλούν ανησυχία, κούραση ή αποσταθεροποίηση και να ενισχύσετε εκείνους που προάγουν περισσότερη γαλήνη, δημιουργικότητα και ικανοποίηση. Θα νιώσετε πιο ήρεμοι και πιο κατασταλαγμένοι, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα και ψυχραιμία τις σχέσεις σας και να θέσετε πιο γερές βάσεις κάνοντας προσεκτικά βήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα άτομα του οικογενειακού κύκλου σας θα ζητήσουν την υποστήριξή σας σε κάποιο ζήτημα που τους απασχολεί και θα πρέπει να είστε εκεί να τους την προσφέρετε, για να γίνει και το αντίθετο για εσάς όταν χρειαστεί. Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε υποθέσεις άλλων που δεν σας αφορούν άμεσα, καθώς είναι αρκετά επικίνδυνο και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Οι επαγγελματικές σχέσεις σας χρειάζονται ισορροπία για να προοδεύσουν και να μπορέσουν να σας φτάσουν στην κορυφή. Οταν οι καταστάσεις τρέχουν, οι προστριβές και οι συγκρούσεις πρέπει να μένουν στο περιθώριο.

ΛΕΩΝ: Οι μεγάλοι σκοποί σας προς το παρόν δείχνουν να αργοπορούν και αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να οξυνθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό οι σπασμωδικές κινήσεις ή οι βιαστικές αποφάσεις δεν ενδείκνυνται. Είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο σωστά τις παρορμήσεις και τους υπερβολικούς φόβους σας απέναντι στο πολύ καλό που μπορεί να προκύψει, γιατί έτσι θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα θετικά, που θα υπάρξουν με πολλές μορφές. Συντονιστείτε και κινηθείτε με αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα αμείωτη την ψυχραιμία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντιμετωπίστε λάθη και εκκρεμότητες εξαντλώντας κάθε περιθώριο εκεί που η πρώτη λύση φαίνεται σαν διαφωνία. Για τους δεσμευμένους θα επικρατεί ρευστότητα στην ερωτική σας καθημερινότητα και είναι πολύ πιθανό αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί, αφού επιμένετε να είστε απόλυτοι με τα συναισθήματά σας, τα οποία είναι σταθερά, αλλά κουμπωμένα απέναντι στον σύντροφό σας. Πρέπει να γίνετε πιο ελαστικοί σε ό,τι αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας, για να μην αρχίσει και εκείνος με τη σειρά του να χτυπάει τις δικές σας.

ΖΥΓΟΣ: Η εβδομάδα δεν αποκλείει το κέρδος, απλώς θα πρέπει να κουραστείτε περισσότερο για να το αποκτήσετε και να το υπερασπιστείτε. Αφού ξέρετε πολύ καλά πως ό,τι και να λέτε χωρίς αγάπη νιώθετε μισοί, μην επιμένετε να το πολεμάτε και να κλείνετε τις πόρτες. Ακόμα και αν κατασταλάξετε στο συμπέρασμα πως δεν τους θέλετε κάτι παραπάνω από φίλους, θα έχετε αναπτύξει την κοινωνική σας ζωή και μέσα από αυτούς θα έρθουν και άλλα νέα πρόσωπα για να επιλέξετε αυτό που πραγματικά θα σας ταιριάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τον έρωτα να μπει και πάλι στη ζωή σας και να την κάνει να ανθήσει σαν ένας πανέμορφος κήπος. Μπορεί να μην έχετε ανάγκη από κάποιον που θα είναι μόνιμα δίπλα σας, αλλά οι στιγμές που θα θέλατε μια ζεστή αγκαλιά και ένα χάδι είναι κατά πολύ περισσότερες από τις στιγμές που αποζητάτε τη μοναξιά σας. Αφεθείτε, λοιπόν, χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές στο να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Μέσα από αυτές θα βρείτε αρκετά πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ έντονα παίζει το ενδεχόμενο να σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο που εδώ και καιρό ανήκει στις συναναστροφές σας. Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες μικρές, ενώ σας έχει δείξει πως σταδιακά έχει αλλάξει τη φιλική του συμπεριφορά και έχει κάνει τις δικές του προσπάθειες προσέγγισης. Χρειάζεται να κάνετε και εσείς ένα βήμα, για να μπορέσει να σας ανοίξει πιο εύκολα την καρδιά του. Μην τα παίρνετε όλα σαν αστεία, καθώς σε αυτά που σας λέει υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες που διστάζει να σας αποκαλύψει, όσο εσείς δεν εννοείτε να τον πάρετε στα σοβαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τη ζωή σας να κυλήσει ήρεμα και γαλήνια, χωρίς να τη γεμίζετε άγχος και στρες ασταμάτητα. Πρέπει να γίνετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας, όπως παλιά, και περισσότερο τολμηροί σε ό,τι αφορά το μέλλον σας. Προβείτε στις ρυθμίσεις που επιβάλλονται προκειμένου να ομαλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις. Θα σταματήσουν τα πολλά απρόοπτα, οι εκπλήξεις επιβάλλονται και θα περιοριστεί η αναστάτωση, αλλά έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε μία φάση που αναγκαστικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είχατε συνηθίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπηρετήστε κάποιες προτεραιότητες που μπορεί να μην είναι δικής σας επιλογής, αλλά πρέπει λόγω της γενικής κατάστασης. Δημιουργούνται συνθήκες εκκαθαρίσεων και είναι πιθανό να συναντήσετε μερικές δυσκολίες. Ρυθμίστε όλες τις ρευστές καταστάσεις, για να δημιουργηθούν νέες, σταθερές δομές. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε τα πάντα, μπορείτε απλώς να κάνετε μια ανασυγκρότηση βάσει παλιών δεδομένων. Επικοινωνήστε με τους άλλους και διαπραγματευτείτε λεπτομέρειες στις σχέσεις σας, για να βρείτε πού υπάρχουν αντιμαχόμενα συμφέροντα. Η δίκαιη κρίση και τα τεκμήρια είναι αυτά που θα σας δώσουν καλές και ίσως συμβιβαστικές λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα σας προσφερθούν οι ευκαιρίες που θέλετε για να θεραπεύσετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας. Χρειάζεται να κατασταλάξετε σε νέα μέτρα και σταθμά, αποφεύγοντας τις ακραίες καταστάσεις και τις υπερβολές. Η τύχη θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε έναν χρήσιμο άνθρωπο, να γεφυρώσετε ένα χάσμα με κάποιον άλλο, να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία και να πάρετε μια νέα θέση, έτσι ώστε να βελτιωθεί η αισθηματική σας ζωή. Αλλάξτε μια παλιά συνεργασία που δεν σας ικανοποιεί με μια καινούργια που θα σας γεμίζει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This