Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τα ναρκωτικά είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει»

«Όλα τ' άλλα τα έχω κάνει» εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Must Read

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης έδωσε μια συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας 22 Μαΐου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις καταχρήσεις που έκανε στο παρελθόν και πως τον έχουν επηρεάσει σήμερα.

«Το μόνο παράπονο που θα είχε σήμερα ο Ιεροκλής θα ήταν σε επίπεδο γυμναστικής, διατροφής και καταχρήσεων. Δεν τον πρόσεξα τον εαυτό μου. Ναρκωτικά είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει. Όλα τα άλλα τα έκανα κατά καιρούς σε υπερθετικό βαθμό. Δηλαδή και το κάπνισμα και το αλκοόλ. Το αλκοόλ έχει βέβαια πολλά χρόνια που το έλεγξα. Το φαγητό δεν χρειάζεται να το πω, φαίνεται. Και ξενύχτι. Ήταν όμως κι απολαυστικό. Όταν φτάσεις στα όρια της κατάχρησης και το μαζέψεις κάποια στιγμή, όπως με ορισμένα πάθη σου τύπου τζόγος, λες καλά που το πέρασα. Αν δεν… Δεν έχω παράπονο γιατί αν εξαιρέσω την νικοτίνη και την καφεΐνη, είναι οι μόνες πια εξαρτήσεις» αποκάλυψε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This