Αντιγόνη Κουλουκάκου: Τι απάντησε σε κάποιον που την αποκάλεσε «ξυλάγγουρο»;

H ηθοποιός δέχθηκε body shaming μέσω των social media και δεν το άφησε αναπάντητο

Must Read

Η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου που συμμετέχει στην σειρά “Η γη της Ελιάς” και υποδύεται στην Ιουλία, ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου φοράει ένα μαύρο φλοράλ κορμάκι με αθλητικά παπούτσια και λικνίστηκε γράφοντας στη λεζάντα: #mood 80s Babe με διάθεση βγαλμένη από τη δεκαετία του 1980.

Ανάμεσα στα θετικά σχόλια που δέχθηκε γι αυτή την ανάρτηση, υπήρχε και ένα αρνητικό, το οποίο άγγιξε το body shaming, καθώς ο ακόλουθος την αποκάλεσε «ξυλάγγουρο» και η ίδια δεν το άφησε αναπάντητο.

Η αφοπλιστική της απάντηση ήταν η εξής: “Όταν ήμουν μικρή, το άκουγα καθημερινά. Αυτό μεταξύ άλλων παρόμοιων όπως #σκουπόξυλο #στεκατουμπιλιαρδού #σανίδατουσερφ #κόκκαλο κάποια που μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Ειδικά στο δημοτικό τα παιδιά μπορούσαν να γίνουν πολύ σκληρά…χωρίς φίλτρο όμως. Ήταν ένα είδος αστείου περισσότερο. Θυμάμαι μια φορά που κάποιοι εξωσχολικοί πείραξαν τον ευτραφή (χοντρό) της τάξη μας με επίθετα κ φράσεις που ξεπερνούσαν την δική μας φαντασία. Για εμάς το χοντρός κ το λιγνός ήταν κάτι σαν τον Stan & Ollie. Όλοι ενωθήκαμε αγόρια κ κορίτσια να προστατεύσουμε τον φίλο μας. Επίσης, ξέχασα να σας αναφέρω πως τα αγόρια με αποκαλούσαν έτσι τα κορίτσια ποτέ. Καταλήγω, γιατί μακρηγορώ. Δεν με ενοχλεί αυτό που λέτε, με κάνει κ γελάω γιατί με παραπέμπει σε εκείνη την εποχή. Αλλά δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, δεν σας γνωρίζω δεν θα εκφραστώ κ δεν θα σας κρίνω γιατί όλοι έχουμε τη δική μας ιστορία κ είναι εξίσου σημαντική. Εσείς λίγο κάτι από τη δική μου γνωρίζετε. Σας ευχαριστώ που με κάνατε κ γέλασα κ λησμόνησα. Καλή σας ημέρα ♥️🙏🏼🧿”.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This