Πάνος Μουζουράκης: «Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι»

«Κι η επιθυμία μου να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε» πρόσθεσε ο τραγουδιστής

Must Read

O Πάνος Μουζουράκης παντρεύεται με τη σύντροφό του Μαριλού Κοζάρη σε λίγες ημέρες στην Αίγινα και έχει δείξει από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε η σχέση τους ότι επιθυμεί να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, έγραψε ένα ποίημα και το απήγγειλε στο κανάλι του στο You Tube με τίτλο «Υπομνημονεύματα», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει τα δικά του μηνύματα σχετικά με την εγκυμοσύνη της μέλλουσας συζύγου του, τον γάμο τους αλλά και τον πατέρα Αντώνιο.

Ουσιαστικά ζητά μέσα από τους στίχους του στα ΜΜΕ να μην ασχοληθούν με το γεγονός, να μην προσπαθήσουν να βγάλουν φωτογραφίες ή βίντεο και να σταματήσουν να μιλούν γι αυτό.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμου 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ να μείνει εδώ αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή… Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που μία χάρη θα ήθελα να ζητήσω, μακριά από το ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω», είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πολύ θα είναι το άγχος και θα είναι παραπάνω, αν θα πρέπει να αρνηθώ μια δήλωση να σας κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω τους δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τους δικούς σας…. Κατανοώ ότι είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Κι αν παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω».

«Παρακαλώ, δεν σας ζητάω, να σας αγοράσω κουραμπιέ κι ένα ζεστό κακάο. Αν θέλεις να σε σέβονται, να σέβεσαι τους άλλους. Κι η επιθυμία μου να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε. Και πάλι δεν τρέχει αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείτε για ένα πλάνο και μια φωτό κάτω από το λιοπύρι. Εμείς κι αυτούς θα τους κεράσουμε, δημοσιογράφους, κάμερες και κρυμμένους παπαράτσι», είπε τέλος ο γνωστός καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This