Tina Turner: Το τελευταίο «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου

Must Read

Ο κόσμος του θεάματος θρηνεί την απώλεια της θρυλικής τραγουδίστριας, χορεύτριας και καλλιτέχνιδας Tina Turner, η οποία πέθανε χθες σε ηλικία 83 ετών.

Πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο έσπευσαv, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media, να πουν το τελευταίο αντίο στην σπουδαία καλλιτέχνιδα.

Η Angela Bassett η οποία υποδύθηκε την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια στη βιογραφική ταινία του 1993 «What’s Love Got to Do with It», σε μία δήλωση που έκανε στο Hollywood reporter τόνισε πως ήταν τιμή της που την γνώρισε και που είχε την ευκαιρία να την δείξει, μέσω του ρόλου της, στον κόσμο.

«Είμαι τόσο λυπημένος για τον θάνατο της υπέροχης φίλης μου Τίνα Τέρνερ! Ήταν πραγματικά μια εξαιρετικά ταλαντούχα performer και τραγουδίστρια. Αποτελούσε έμπνευση, ήταν ζεστός άνθρωπος, αστεία και γενναιόδωρη. Με βοήθησε τόσο πολύ όταν ήμουν νέος και δεν θα την ξεχάσω ποτέ» έγραψε στο instagram ο Μικ Τζάγκερ.

Η Mariah Carey θυμάται την Tina ως «μία απίστευτη ερμηνεύτρια, μουσικό αλλά και πρωτοπόρο». Και πρόσθεσε: «Για μένα, θα είναι πάντα στη ζωή και θα αποτελεί έμπνευση για όλες τις γυναίκες. Η μουσική της θα συνεχίσει να εμπνέει τις επόμενες γενιές. Rest in Peace, Queen»

Ο Forest Whitaker είπε ότι η Τίνα ήταν «ένα είδωλο, την οποία αγαπούσαμε για τη φωνή της, τον χορό της και το πνεύμα της… Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τα δώρα σου μαζί μας, Τίνα. Είσαι απλά η καλύτερη.»

Η Χάλι Μπέρι θυμήθηκε τη συνάντησή της με την Τίνα σε μια εκδήλωση στις αρχές της δεκαετίας του 2000. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα στο Legends Ball όταν γνώρισα την Tina Turner!» έγραψε μια φωτογραφία τους μαζί. «Με συνεπήρε με την κουβέντα της, το πνεύμα της, το βάθος του χαρακτήρα της, τη χάρη της και κυρίως την ικανότητά της να είναι συνηθισμένη και ΘΡΥΛΟΣ ταυτόχρονα! Ένα λαμπερό φως θα σβήσει απόψε! 🙏🏽»

«Tina Turner: Simply the best», έγραψε ο Stephen King.

Η Ciara έγραψε στο ότι «ο παράδεισος απέκτησε έναν άγγελο» και ευχαρίστησε την Τίνα «για την έμπνευση που έδωσε σε όλους μας».

Η Kelly Rowland μοιράστηκε ένα παρόμοιο συναίσθημα στο Instagram, ευχαριστώντας την Tina «που μας έδωσε τα πάντα». «Σε αγαπάμε!!» πρόσθεσε.

Η Jennifer Hudson έγραψε πως θα είναι μία θλιβερή μέρα για την μουσική.

«Σοκαρισμένη. Λυπημένη. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους αγαπημένους της Τίνα Τέρνερ», έγραψε η Νταϊάνα Ρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This