Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Έρχομαι σε δύσκολη θέση, όταν μου δίνουν τα παιδιά τους από το καρότσι για φωτογραφία»

« Δεν θα έπαιρνα ποτέ από το καρότσι το παιδί μου να πω έλα να σε βγάλουμε μία φωτογραφία με κανέναν άνθρωπο επάνω στην γη» συμπλήρωσε ο γνωστός κωμικός

Must Read

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Αθηναΐδα Νέγκα.

https://www.instagram.com/p/Cmpba4tMoHu/?hl=el

https://www.instagram.com/p/CoIQMeWs20F/?hl=el

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τις συμπεριφορές ανθρώπων γύρω του που τον τσακίζουν καθώς και άλλες που τον φέρνουν σε δύσκολη θέση ενώ είπε για ακόμη μια φορά πως το αγαπημένο το ζώο είναι ο σκύλος.

https://www.instagram.com/p/CmkCEMWMHXD/?hl=el

«Με τσακίζει όταν ξέρω ότι ο άλλος με έχει βρίσει κι έρχεται και μου κάνει τον φίλο. Βρίσε με και φύγε από την ζωή μου. Βαριέμαι να βελτιώνω τους ανθρώπους. Τσακώνομαι λεκτικά με κόσμο στο Facebook. Όσο μου λένε μην απαντάς, εγώ συνεχίζω και το μετανιώνω. Μετά αυτός μου λέει συγγνώμη κι έρχεται στην παράσταση. Να πιαστώ στα χέρια όχι. Είναι δύσκολο και στην περίπτωσή μου. Ένας πέρασε το stop και μου είπε έλα ρε Τσούβι, θα σε τράκαρα. Μου φεύγουν τα νεύρα» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας. 

https://www.instagram.com/p/CkteYX4MVRr/?hl=el

 
«Έρχομαι σε δύσκολη θέση, όταν μου δίνουν τα παιδιά τους από το καρότσι για φωτογραφία, λες κι είμαι ο Καραμανλής από την μεταπολίτευση. Μου λένε κράτησε το παιδί και λέω “για ποιον λόγο”; Και μου λένε “για να το θυμάμαι”. Με φέρνει πραγματικά σε δύσκολη θέση. Τι να ξέρει ένα παιδάκι; Δεν θα έπαιρνα ποτέ από το καρότσι το παιδί μου να πω έλα να σε βγάλουμε μία φωτογραφία με κανέναν άνθρωπο επάνω στην γη», είπε στο τέλος ο γνωστός κωμικός.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This