Ρωμανός Ροδόπουλος – Μαργαρίτα Βλάσση: «Χρυσά» κουφέτα με live τον Ρέμο

Happy end στο love story

Must Read

Περισσότεροι από 300 καλεσμένοι, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, δικηγόροι, αλλά και νεολαία, θα δώσουν σήμερα το βράδυ το «παρών» στο γαμήλιο δείπνο και θα ευχηθούν «βίον ανθόσπαρτον» στους νεόνυμφους Ρωμανό Ροδόπουλο και Μαργαρίτα Βλάσση.

Πρόκειται για την υπερπαραγωγή γαμήλια δεξίωση πάρτι που θα δοθεί στους κήπους της έπαυλης της οικογένειας Κωνσταντίνου και Καλλιόπης Ροδοπούλου στα βόρεια προάστια, σε ένα μοναδικό σκηνικό, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, στο γαμήλιο πάρτι θα τραγουδήσει live ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Ρωμανός Ροδόπουλος, αντιπρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και επικεφαλής της Ναυτικής Ακαδημίας, βρήκε τον έρωτα και το λιμάνι της καρδιάς του στα μάτια της καλλονής νομικού Μαργαρίτας Βλάσση, της δικηγορικής εταιρίας Vlassis & Associates Law Firm, που ίδρυσε ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Βλάσσης.

O Ρωμανός Ροδόπουλος έχει πάθος με τον όμιλο που δημιούργησε ο πατέρας του Κωνσταντίνος, με στήριγμα τη δυναμική μητέρα του Καλλιόπη Ροδοπούλου, διευθύνουσα σύμβουλο του Ομίλου Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ, που, σύμφωνα με τη λίστα του «Fortune», κατατάσσεται στις πιο ισχυρές Ελληνίδες στις επιχειρήσεις. Ο Ρωμανός Ροδόπουλος, επικεφαλής της Ναυτικής Ακαδημίας, προχώρησε τον Μάιο του 2018 στην ίδρυση ιδιωτικής Ναυτικής Ακαδημίας στον Πειραιά σε συνεργασία με τη Ναυτική Ακαδημία του Warsash και σε προγράμματα ναυτιλιακής εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Solent University του Southampton.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στην αγορά, πρόσφατα επετεύχθη η εξαγορά του μεγαλύτερου ομίλου στον χώρο της Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και του ΙΕΚ ΑΚΜΗ της οικογένειας Ροδοπούλου, από fund της BC Partners, του Νίκου Σταθόπουλου. Το deal αφορά την εξαγορά του 85%-90% του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με μια συνολική αποτίμηση 200.000.000-250.000.000 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσοστό θα παραμείνει στα χέρια της οικογένειας του ιδρυτή Ντίνου Ροδόπουλου, μαζί με μία θέση στο νέο Δ.Σ.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This