Ο ομογενής εκατομμυριούχος Μιχάλης Ψαρός πάντρεψε την κόρη του Αλεξάνδρα στη Νέα Υόρκη!

Must Read

Με λαμπερή τελετή στον ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στη Νέα Υόρκη, που μόλις πρόσφατα άνοιξε τις πύλες του μετά την καταστροφή που υπέστη το 2001 από το τρομοκρατικό χτύπημα με αεροπλάνα, καθώς βρισκόταν ακριβώς κάτω από τους Δίδυμους Πύργους, ο μεγιστάνας της ομογένειας Μιχάλης Ψαρός πάντρεψε την κόρη του Αλεξάνδρα, με συγγενείς και λίγους φίλους να εύχονται βίον ανθόσπαρτον στη νύφη και στον σύντροφό της Ρόμπερτ Γκόλντμπεργκ, που ήταν οι σταρ ενός χρυσού γάμου!

Ο Μιχάλης Ψαρός συνοδεύει τη νύφη

Την απαστράπτουσα νύφη παρέδωσε στον γαμπρό στην εκκλησία ο πατέρας της, ο οποίος είναι συνιδρυτής και διευθύνων εταίρος της εταιρίας ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου KPS Capital Partners, που διαχειρίζεται επενδύσεις περίπου 6,5 δισ. ευρώ ετησίως. Ο Ψαρός, που συγκαταλέγεται στη λίστα με τους πλουσιότερους ομογενείς στις ΗΠΑ, έχει λάβει επίσης από το Οικουμενικό Πατριαρχείο τον τιμητικό τίτλο του Αρχοντα Οστιάριου και διατηρεί στενές σχέσεις με εκκλησιαστικούς κύκλους και θρησκευτικούς ηγέτες, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος!

Τελετή

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες από τον γάμο που παραχώρησε η οικογένεια στην ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ», οι άνδρες καλεσμένοι φορούσαν αυστηρά μαύρο σμόκιν, ενώ οι γυναίκες μακριά φορέματα με χρώμα της επιλογής τους.

Μετά την ολοκλήρωση της ελληνορθόδοξης τελετής, που -όπως αποκάλυψε το ζευγάρι στην επίσημη ιστοσελίδα του γάμου του- έγινε «σε κλειστό κύκλο», ακολούθησε εβραϊκός γάμος στη χλιδάτη αίθουσα εκδηλώσεων της Νέας Υόρκης Cipriani South Street. Ο χώρος, που ανήκει στον όμιλο Cipriani, με ιταλικά εστιατόρια, μεταξύ άλλων, στο Ντουμπάι και στο Μόντε Κάρλο, ήταν στολισμένος με λουλούδια και κατάμεστος από προσκεκλημένους. Η τελετή ήταν «ανοιχτή» σε όλους τους φίλους της Αλεξάνδρας και του Ρόμπερτ, οι οποίοι, σύμφωνα με τον «Εθνικό κήρυξα», τους παρακολούθησαν να χορεύουν τον πρώτο τους χορό ως νιόπαντροι στο γαμήλιο δείπνο που ακολούθησε.

Αλεξάνδρα Ψαρού και Ρόμπερτ Γκόλντμπεργκ σε τρυφερές στιγμές

Η κόρη του Μιχάλη Ψαρού και της συζύγου του Ρόμπιν, την οποία οι φίλοι της αποκαλούν χαϊδευτικά Αλεξ, γνώρισε τον Ρόμπερτ Γκόλντμπεργκ το 2017 και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού, πηγαίνοντας για σούσι στο εστιατόριο Balducci’s, όπως αποκαλύπτουν στην ιστοσελίδα που έφτιαξαν αποκλειστικά για τον γάμο τους.

Αν και ζούσαν σε διαφορετικές πόλεις, δεν σταμάτησαν να μιλούν στο τηλέφωνο και σύντομα αποφάσισαν να τα φτιάξουν, παρά την απόσταση. Τους επόμενους τέσσερις μήνες η Αλεξ επισκέφτηκε τον Ρόμπερτ πέντε φορές, ενώ πέντε χρόνια αργότερα, στις 25 Φεβρουαρίου 2022, ο Ρόμπερτ της έκανε ρομαντική πρόταση γάμου και εκείνη είπε το μεγάλο «ναι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This