Το σχεδιαστικό δίδυμο ΜΙ-RO επέλασε με τις δημιουργίες του στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ

Must Read

Η 32η Αthens Exclusive Designers Week είναι γεγονός και η έναρξή της εντυπωσιακή με μια επίδειξη μόδας από το υπερ ταλαντούχο σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro, δηλαδή των Δημήτρη Μαστρόκαλου και Γιάννη Ράπτη. To όνομα της collection  είναι ‘Dive into luxury’. 

Aπό την Έλενα Φάκου

Οι Mi-Ro που συμμετέχουν σχεδόν κάθε χρονιά στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας, κάνουν συνήθως φινάλε, επιλέγοντας ένα location ξεχωριστό από εκείνο στο οποίο φιλοξενούνται οι υπόλοιποι σχεδιαστές, αυτή τη χρονιά έκαναν την έναρξη τηρώντας τη συνήθεια να μεταμορφώνουν σε catwalk ένα αναπάντεχο μέρος και φέτος ξεπέρασαν τους εαυτούς τους.

Η πασαρέλα τους έγινε στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και ήταν πραγματικά φαντασμαγορική καθώς τα μοντέλα περπάτησαν με τις δημιουργίες τους περιμετρικά της πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων, ενώ στο τέλος πόζαραν όλα μαζί στους βατήρες.

Την επίδειξη παρακολούθησαν αρκετοί celebrities ανάμεσά τους η Ελένη Μενεγάκη που συνοδευόταν από το γιο της Άγγελο Λάτσιο, η Ευγενία Σαμαρά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Λάκης Γαβαλάς, ο γιος του Γιάννη Πάριου Good Job Nicky, η Σίσσυ Φειδά, η Τάμτα, η Έβελιν Καζαντζόγλου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μπέττυ Μαγγίρα
Έλενα Χριστοπούλου-Ζενεβιέβ Μαζαρί
Τάμτα
Tόνια Σωτηροπούλου
Good Job Nicky
Σίσσυ Φειδά
Λάκης Γαβαλάς
Ευγενία Σαμαρά
Ελένη Μενεγάκη με το γιο της Άγγελο Λάτσιο και τους MIRO
Έβελυν Καζαντζόγλου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This