Ελεονώρα Μελέτη: «Σαν σήμερα το 2017 έκανα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου»

Το δυνατό μήνυμα της παρουσιάστριας μέσω Instagram

Must Read

H Eλεονώρα Μελέτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χθες το βράδυ, θέλοντας να θυμηθεί και να θυμίσει πως τέτοια μέρα πριν από 6 χρόνια έκανε κατάψυξη ωαρίων και παράλληλα να στείλει ένα δυνατό μήνυμα στις γυναίκες.

«Σαν σήμερα το 2017 έκανα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Πάγωσα το χρόνο. Έχοντας κλείσει τα 38, κατέψυξα όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, τα ωάρια μου, κάνοντας του ένα σπουδαίο δώρο. Πριν από 6 χρόνια το θέμα της κρυοσυντήρησης ήταν ακόμα λίγο… αμήχανο. Δεν το πολύ μοιραζόσουν με τρίτους γιατί οι άλλοι σε έβλεπαν λίγο ωσάν … “κακομοίρα”. Που σε έχουν πάρει τα χρόνια κ δεν έχεις παιδί, που τα έχεις όλα αλλά δεν έχεις ένα σύντροφο να κανείς οικογένεια, που τι τις ήθελες τις καριέρες κ τα άφησες όλα πίσω!

Η φωτογραφία είναι λίγες ώρες μετά τη διαδικασία! Η ανακούφιση , η ικανοποίηση, η χαρά, η ξεγνοιασιά είναι μερικά από τα συναισθήματα που θυμάμαι να νιώθω!

Στη δεύτερη φωτογραφία, είναι η “αναμνηστική” που λένε, από τα αυγουλάκια. Στη στέλνουν με mail, κάτι σαν οικογενειακή φωτογραφία! Ακόμα δεν τα έχω χρειαστεί. Έχω χρόνο όμως να τα χρειαστώ όποτε θέλω, κ αυτά θα είναι εκεί να περιμένουν!

Ποτέ δεν θα σταματήσω να φωνάζω, με τη πρώτη ευκαιρία, το σπουδαίο δώρο που έχει χαρίσει σε μας τις γυναίκες η επιστήμη.

Ένα δώρο σε όλες! Σε εκείνες που θέλουν να το καθυστερήσουν, σε εκείνες που δεν έρχεται, εκείνες που δεν μπορούν , εκείνες που αρρώστησαν, που δεν θέλουν ακόμα, που κάνουν καριέρα, που δεν έχουν σύντροφο, που δεν το αποφασίζουν, που δεν έχουν τις συνθήκες», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This