Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Ιουνίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Φαίνεται πως θα πρέπει να παλέψετε με μερικές αντιξοότητες, αλλά μην ανησυχείτε γιατί στο τέλος θα τα καταφέρετε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, καταπολεμήστε κακές συνήθειες που σας επιβαρύνουν και κάντε μια προσπάθεια να αποβάλετε το άγχος και τη βιασύνη που σας κάνουν απρόσεκτους. Κάντε τώρα μια καλή αρχή και θα δείτε πως στο μέλλον δεν θα μπορεί τίποτα να σας αιφνιδιάσει. Ως καλοί παίκτες που είστε, δεν πρέπει να το βάζετε ποτέ κάτω, παρά τις όποιες δυσκολίες. Εχετε ακόμα πολλά να κάνετε αλλά και να δώσετε τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και για τις άλλες σας υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυξήστε τη δραστηριότητά σας και οργανωθείτε κατάλληλα, χωρίς να πελαγοδρομείτε σε σκέψεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κινηθείτε μεθοδικά και να μην αφήσετε να σας παρασύρουν άτομα που μαζί τους έχετε πολύ στενή σχέση. Οι ευκαιρίες για να ισορροπήσετε και πάλι τα πράγματα αλλά και να σταθεροποιήσετε αυτά που επιθυμείτε θα υπάρχουν σε αφθονία. Ανακαλύψτε τις και εκμεταλλευτείτε τις, αποφεύγοντας την υπερβολή και περιορίζοντας κάπως τον αυθορμητισμό σας που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους και να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και μην αφεθείτε σε περιττά έξοδα ή αγορές που δεν είναι προγραμματισμένες και θα σας βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σας. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στα εργασιακά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Oσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι θα βοηθηθείτε να ξεκινήσετε ώριμες και αληθινές σχέσεις που θα σας ωθήσουν να γίνετε πιο πρόθυμοι να επενδύσετε σε μια μόνιμη σχέση και να δουλέψετε σταθερά πάνω σε αυτή. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις σοβαρές προθέσεις και όχι τις επιφανειακές και εφήμερες δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Eχει έρθει η ώρα των αλλαγών και αυτή η εβδομάδα θα σας ωθήσει σε εφαρμογές. Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι σωστές διασυνδέσεις, αφού το ζητούμενό σας είναι να ανεβείτε ψηλότερα στην ιεραρχία. Μην έχετε καμία αμφιβολία πως θα έχετε άφθονες ευκαιρίες στον ερωτικό και τον επαγγελματικό σας τομέα. Η αποδοχή που θα εισπράττετε από τους άλλους θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε τον νου σας απέναντι σε εκείνους που μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν, ώστε, αν τυχόν προκύψουν προβλήματα σε μεταγενέστερο επίπεδο, να μπορέσετε να τα προλάβετε.

ΛΕΩΝ: Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής, κάνοντας τις απαραίτητες εξυγιάνσεις. Εάν έχετε την τάση να πίνετε, προσπαθήστε όχι απλώς να το μειώσετε, αλλά να το αποφύγετε εντελώς, καθώς η ευαισθησία σας στο συκώτι θα τραβήξει την προσοχή σας. Φροντίστε να είστε εμφανίσιμοι και υγιείς, για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αφήνει πίσω του καλές εντυπώσεις. Για να προβληθεί σωστά η εσωτερική σας ομορφιά, θα πρέπει να την προβάλλετε με σωστή επικοινωνία, ώστε να έχετε το πράσινο φως για κατακτήσεις που πάντα επιθυμούσατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε σε θέση να κρίνετε σωστά, γιατί πλέον ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει όπως και πού θα σας οδηγήσουν τελικά τα πράγματα, οπότε λάθος κινήσεις θα σας είναι πραγματικά ασυγχώρητες. Δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά και πάρτε τις αποφάσεις σας, χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας με άχρηστες παλινδρομήσεις και ανώφελες υποθέσεις. Δείτε πιο ψύχραιμα κάποιες αλήθειες και αποδεχθείτε ότι κάποια στιγμή είναι φυσικό να χάσετε κάτι που θα σας αφορά. Μόνο έτσι θα αποκαταστήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα και θα αυξήσετε τη δημιουργική σας διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Στις επαφές σας θα εισέλθει το συναίσθημα και θα πάψει να υπάρχει η απλή και μηχανική επικοινωνία. Αφού, λοιπόν, οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι στα καλύτερά τους, στο χέρι σας είναι να επηρεάσετε το περιβάλλον με καλή θέληση. Εκμεταλλευτείτε τη βδομάδα καθώς θα έχετε λιγότερες παρεξηγήσεις και αντιθέσεις, ώστε να καθοριστούν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις της σύμπνοιας και της αποδεκτής από όλους τάξης. Ο,τι θα συμβαίνει θα έχει την τάση να αλλάξει την ηθική σας μέσα στις σχέσεις προς το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεώστε το εργασιακό σας περιβάλλον με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως οι αποδόσεις σας συνεχώς θα ανεβαίνουν. Μπορείτε να καταφέρετε μικρά θαύματα, αν έχετε καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Να θυμάστε πως πρέπει να είστε δίκαιοι με τους γύρω σας, ό,τι και αν προκύψει. Προβλήματα στον οικονομικό τομέα δεν θα συναντήσετε, καθώς το κλίμα θα είναι αρκετά αισιόδοξο. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και κάντε τις καταστάσεις να λειτουργήσουν προς όφελός σας, καθώς οι συμβιβαστικές ρυθμίσεις σε διαφορές που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και στους συνεργάτες σας δεν σας ταιριάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε πιο προστατευμένοι, αφού οι συγκυρίες και οι καταστάσεις, θα δουλεύουν υπέρ σας. Σκεφτείτε πώς θα αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα και ικανότητές σας, ώστε να μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Το ενδεχόμενο να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στις πάγιες ανάγκες και υποχρεώσεις δεν υφίσταται, άρα δεν υπάρχει και λόγος να ανησυχείτε. Αναδείξτε τις δυνατότητές σας, χειριστείτε με σύνεση τους επαγγελματικούς σας στόχους και κάντε καλύτερους συνδυασμούς γενικότερα. Βαθύτατα ρομαντικοί και λάτρεις της σεξουαλικότητας, δεν θέλετε ποτέ να σταματάει το κυνήγι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπεραρκετό και οι κεραυνοβόλοι έρωτες θα είναι οι εγγυήσεις σας ότι η βδομάδα δεν θα είναι στάσιμη και ανιαρή. Κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε στους φίλους σας και μη σας φανεί καθόλου περίεργο αν κάποιους από αυτούς τύχει να τους ερωτευτείτε. Οι αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή θα είναι καταλυτικές, ακόμα και για όσους είστε ακόμα αδέσμευτοι, και τα πιθανά σενάρια θα είναι πολλά. Αναζητήστε το άλλο σας μισό, αν είστε μόνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε και να ομορφύνετε περισσότερο τη σχέση σας και αν θα υπάρχει κάτι που θα την απειλεί, θα είναι η ανάγκη σας να αρέσετε και να επιβεβαιωνόσαστε. Μπορεί να έχετε δίκιο πως οι πειρασμοί είναι πολλοί, αλλά, επειδή θα είναι και ουτοπικοί, θα είναι κρίμα να χάσετε κάτι σίγουρο που έχετε για κάτι πολλά υποσχόμενο αλλά στην πραγματικότητα εφήμερο. Οπως φαίνεται, το απρόοπτο, το απρόβλεπτο και η ανατροπή θα είναι για εσάς ρουτίνα και όχι έκπληξη.

ΙΧΘΥΕΣ: Εσείς παίρνετε τη μερίδα του λέοντος στην τύχη, οπότε ασχοληθείτε με εφήμερες σχέσεις μόνο αν το ζητούμενό σας είναι η περιπέτεια και η τόνωση της αυτοπεποίθησής σας. Ομως, αξίζει τον κόπο να βρείτε κάτι πιο ουσιώδες από το να γεμίσετε απλώς τη μοναξιά σας. Θα είστε πιο απαλλαγμένοι από διλήμματα και προβληματισμούς και ό,τι προκύψει μόνο χαρά θα μπορεί να φέρει. Ψάξτε για έναν ισορροπημένο σύντροφο που θα πορευτεί μαζί σας, ίσως και για μια ζωή. Ενθουσιαστείτε με ό,τι θα σας συμβαίνει, αλλά μην επενδύσετε άκριτα σε όσους θα γοητεύονται από εσάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This