Μέμος Μπεγνής: «Ξέρω ότι έχω μια ωραία εμφάνιση, αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου έργο τέχνης»

Must Read

Ο Μέμος Μπεγνής έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και αναφέρθηκε αρχικά στον εαυτό του, στη συνέχεια στη σημασία που παίζει το φλερτ στη ζωή του και τέλος στο ρόλο των social media στη σημερινή κοινωνία.

«Ξέρω ότι έχω μια ωραία εμφάνιση, αλλά από ‘κει και πέρα, δεν θεωρώ τον εαυτό μου έργο τέχνης. Προσέχω τον εαυτό μου, αυτό είναι αλήθεια. Προσέχω τα κιλά μου, προσέχω τη φάτσα μου, γιατί με αυτή παίζω. Βάζω τις κρέμες μου εννοείται, πλένω το πρόσωπό μου και κάνω τη γυμναστική μου» είπε ο ηθοποιός.


«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς φλερτ. Είμαι λίγο βλαμμένος στο θέμα του φλερτ, γιατί δεν το καταλαβαίνω. Αν κάποιος δηλαδή με φλερτάρει, νομίζω ότι είναι πολύ φιλικό, επειδή απλά με συμπαθεί. Σε αυτά τα θέματα είμαι βλάκας, ναι. Θα κάνω όμως. εγώ το πρώτο βήμα άμα μου αρέσει. Είμαι πολύ μοναχικός σύντροφος, μου αρέσει να απομονώνομαι. Δεν θέλω να ακούω το “είσαι τα πάντα για μένα”, ούτε και ‘γω το λέω, ποτέ δεν το έχω πει», εξήγησε.

«Με χαλάει πάρα πολύ όλο αυτό που συμβαίνει στα social media. Ο κάθε τυχάρπαστος κάνει τα πάντα για να έχει likes, άλλη αρρώστια και αυτή με τα likes. Περνούν κατάθλιψη ορισμένα παιδιά για τα likes. Εκεί έξω υπάρχει πολλή μοναξιά, πολλοί άνθρωποι προβάλλουν μια κατάσταση στο Instagram που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα τους είναι μια μιζέρια και τίποτα άλλο. Το θεωρώ πολύ φτηνό, πολύ τίποτα, κάτσε διάβασε ένα βιβλίο, πήγαινε κάτι στη ζωή σου, σπούδασε κάτι», είπε κλείνοντας.







 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This