Ξεσπά η Μαρία Σολωμού: «Η Ζέτα έχει χίλια δίκια! Να ενημερωθούν κάποιες εκπομπές που μας σχολιάζουν ότι δεν είμαστε τρελές»

Must Read

Μετά το ξέσπασμα της Ζέτας Μακρυπούλια που έχασε την πτήση της για 3 ολόκληρα λεπτά, επειδή η αεροπορική εταιρία, με την οποία θα ταξίδευε, δεν έκανε κάποια σχετική ανακοίνωση, η Μαρία Σολωμού μοιράστηκε την δική της εμπειρία λέγοντας πως προσπάθησε να ταξιδέψει με την εν λόγω εταιρία έχοντας μαζί τον σκύλο της αλλά δεν την είχαν ενημερώσει πως έπρεπε να έχει μαζί της και το βιβλιάριο υγείας του.

Για την περιπέτειά της αυτή μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου διευκρίνισε ότι: «Όταν έκλεισα το εισιτήριο δήλωσα και τον σκύλο. Δεν πήγα εκεί να τους κάνω έκπληξη με ένα ζωάκι. Έκλεισα και πλήρωσα για τον σκύλο. Δεν έπρεπε να μου βγάλει ως υποσημείωση να έχω την ταυτότητα και την ταυτότητα του σκύλου;»

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε: «Δεν πάω Αμερική! Τι λες; Εγώ δεν έχω δείξει ποτέ το βιβλιάριο του σκύλου. Πουθενά δεν μου το έχουν ζητήσει και δεν ξέρω επειδή είμαι αναγνωρίσιμη. Σε κανένα φίλο μου ποτέ δεν ζήτησαν. Αν μου το είχαν ζητήσει θα το είχα, δεν είμαι τρελή. Είμαι πολύ τυπική σε αυτά τα πράγματα. Σε άλλη εταιρία δεν μου έχουν ζητήσει ούτε ταυτότητα, εγώ πετάω δύο χρόνια, κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και δεν μου ζήτησαν ποτέ ταυτότητα. Με χαιρετάνε στον έλεγχο», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.




Οι δηλώσεις της αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις, με τους χρήστες του Twitter να βγάζουν τα μαχαίρια και για τις δύο ηθοποιούς.

Για τη δημόσια «καταγγελία» της μίλησε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τόνισε πως: «Δεν το ήξερα ότι πρέπει να έχω το διαβατήριο του σκύλου μαζί, δεν είχε βγει κάποια ειδοποίηση όπως είχε βγει για τον άνθρωπο ενώ έκλεισα online εισιτήριο για τον σκύλο. Εμένα το πρόβλημά μου ήταν περισσότερο με τη συμπεριφορά. Τι να κάνω; Να μαντέψω ότι χρειάζεται βιβλιάριο για τον σκύλο ενώ δε μου έχουν ξαναζητήσει ποτέ;

Μου έστειλαν πάρα πολλοί άνθρωποι ιστορίες δικές τους με παράπονα αλλά δε τις βγάζω για να μη δώσω συνέχεια. Να ενημερωθούν κάποιοι στις εκπομπές που σχολιάζουν εμένα και τη Ζέτα ότι σαφέστατα δεν είμαστε καμία από τις δυο τρελές, η Ζέτα είχε χίλια δίκια. Οι άνθρωποι δε βγάζουν ανακοινώσεις, περιμέναμε μια ώρα χωρίς καμία ενημέρωση για τον λόγο της καθυστέρησης και όταν έγινε το boarding έτυχε να είμαι δίπλα γιατί πήγα να πάρω έναν καφέ, έφυγα σφεντόνα».

«Όποιος ταξιδεύει με αεροπλάνα συχνά, επειδή εμένα η δουλειά μου αυτή είναι και το ξέρω, το ξέρει γι’ αυτή την εταιρεία» συμπλήρωσε από τη δική του πλευρά ο Mente Fuerte.

Λίγο μετά, η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Την εποχή που εγώ ήμουν αεροσυνοδός, ήταν αλλιώς. Εγώ ήμουν αεροσυνοδός αέρος και αυτό που ξέραμε είναι ότι το σκυλάκι μπορεί να το έχεις στο κλουβάκι του κάτω από τα πόδια στην απογείωση και την προσγείωση και μετά μπορείς να το έχεις και αγκαλιά και εδώ μαθαίνω ιστορίες ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δεν αφήνουν τα ζώα να βγουν να πάρουν μια ανάσα. Τι λες καλέ που θα μου επιστρέψουν τα χρήματα; Ούτε καν. Γιατί να μου τα επιστρέψουν;»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This