Ούρλιαζε η Selena Gomez «Είμαι single!» σε ποδοσφαιριστές την ώρα που έκαναν προπόνηση

«Είμαι λίγο απαιτητική, αλλά θα σας αγαπήσω πάρα πολύ» πρόσθεσε

Must Read

Η Selena Gomez ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο φαίνεται να φλερτάρει ποδοσφαιριστές παίζοντας επιθετικό σύστημα καθισμένη στην άκρη του γηπέδου.

Από την Έλενα Φάκου

Η Selena Gomez βρέθηκε σε κάποιο γήπεδο ποδοσφαίρου και προφανώς ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από τους παίκτες που έσπευσε να τους ενημερώσει ότι είναι ελεύθερη ώστε να ανοίξει το δρόμο προς μια γνωριμία.

Έτσι, στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, φαίνεται να κάθεται ντυμένη με ζεστά ρούχα κάπου πίσω από το τέρμα και να φωνάζει «Είμαι ελεύθερη», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Είμαι λίγο απαιτητική, αλλά θα σας αγαπήσω πάρα πολύ». Μάλιστα στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Η μάχη για τον άντρα».

Ασφαλώς και πρόκειται για ένα χιουμοριστικό βίντεο και δεν είναι τόσο απελπισμένη.

Bέβαια τουλάχιστον στο συγκεκριμένο βίντεο οι παίκτες δεν έδειξαν να συγκινούνται με τους χρήστες του Tik Tok να απορούν πως γίνεται αυτό αφού πρόκειται για μια όμορφη σταρ.

«Μπορείτε να φανταστείτε να παίζετε ποδόσφαιρο ακούγοντας τη Selena Gomez να σας λέει αυτό; Το απόλυτο όνειρό μου», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτοί οι άνδρες δεν κατάλαβαν ότι ήταν κυριολεκτικά η Selena Gomez. Θα έτρεχα πάνω της».

Η Selena Gomez προφανώς και ψάχνει ακόμη την αγάπη μετά το χωρισμό της με τον Justin Bieber και τον The Weeknd πριν από χρόνια ενώ από τότε δεν έχει ευδοκιμήσει ούτε επιβεβαιωθεί καμια σχέση από όσες της χρέωσαν. Η ίδια μάλιστα έχει δηλώσει ελεύθερη μέσα από το hashtag #iamsingle ενώ σε ένα παλαιότερο βίντεο στο Tik Tok είχε πει: «Το μισώ όταν τα κορίτσια λένε: “Θεέ μου, το αγόρι με το οποίο είμαι ερωτευμένη δεν ξέρει καν ότι υπάρχω”. Κορίτσι, το δικό μου αγόρι δεν υπάρχει καν. Aκόμα τον αναζητώ.»

@selenagomezThe struggle man lol♬ original sound – Selena Gomez

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This