Η Lady Gaga παραδέχτηκε ότι το love story με τον Bradley Cooper ήταν «παραμύθι»

Must Read

Η έντονη χημεία τους κατά την ερμηνεία του «Shallow» στη σκηνή των περσινών Όσκαρ ήταν επί εβδομάδες πρώτο θέμα συζήτησης στο Χόλιγουντ, παρότι εκείνη την περίοδο βρίσκονταν και οι δύο σε σχέση.

Ωστόσο η Lady Gaga επέμεινε ακόμα μία φορά ότι η σχέση της με τον Bradley Cooper ήταν και παραμένει φιλική, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους σκηνοθέτησαν τις φήμες περί του αντιθέτου.

Δείτε επίσης: Θαυμαστής της Μιχαήλ ήθελε κάτι παραπάνω από το pole dancing επί σκηνής

«Γυρίσαμε ένα love story. Φυσικά και θέλαμε ο κόσμος να πιστέψει ότι ήμασταν ερωτευμένοι. Και θέλαμε ο κόσμος να εισπράξει αυτό τον έρωτα και στα Οσκαρ. Θέλαμε να το περάσουμε στον φακό της κάμερας και σε κάθε τηλεόραση στην οποία προβαλλόταν. Και δουλέψαμε σκληρά γι’ αυτό, δουλέψαμε μέρες ολόκληρες. Ηταν σκηνοθετημένο» αποκάλυψε η 33χρονη σταρ σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Elle», προσθέτοντας ότι τόσο η ίδια όσο και ο Κούπερ έμειναν πολύ ικανοποιημένοι με τον αντίκτυπο που είχε η ερμηνεία τους. «Οταν το συζητήσαμε, είπαμε: “Μάλλον κάναμε καλή δουλειά”» πρόσθεσε.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία απέσπασε για το συγκεκριμένο κομμάτι βραβείο Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, ανέφερε επίσης ότι κοιτάζοντας το αγαλματίδιο που κρατούσε στα χέρια της δεν μπορούσε παρά να αναλογιστεί τον πόνο που είχε βιώσει στο ξεκίνημα της καριέρας της, μετά τον βιασμό της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This