Τριαντάφυλλος: «Έχω κάνει παρατήρηση σε κοπέλα μου γιατί φορούσε κάτι πολύ κοντό κι ένιωθα άβολα…»

«Δεν είμαι για πάνελ εγώ! Ή θα είμαστε πρωταγωνιστές ή τίποτα»

Must Read

Στο event για την εβδομάδα μόδας βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αλλά και στα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε απαγορέψει σε σχέση του να φοράει κοντά γιατί αισθανόταν αμήχανα.

«Έχω κάνει παρατήρηση σε κοπέλα μου γιατί φορούσε κάτι πολύ κοντό κι ένιωθα άβολα γιατί μας κοιτούσαν. Ήταν πολύ ωραία, αλλά οκ, μέχρι εκεί», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Όσον αφορά τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί αποκάλυψε πως: «Δεν είμαι για πάνελ εγώ ρε συ, τι ερώτηση ήταν αυτή; Ή θα είμαστε πρωταγωνιστές ή τίποτα. Τι πάνελ; Για πάνελ; Ας σοβαρευτούμε τώρα. Το πάνελ είναι δύσκολο και δεν έχω πει κάτι. Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις ωραίες».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This