Περικλής Κονδυλάτος: «Εάν έχουν διαλυθεί οι οικογένειες είναι γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας»

«Ποιος θα τον φροντίσει; Ο άντρας θα φροντίσει τον άντρα;» συμπλήρωσε

Must Read

Ο Περικλής Κονδυλάτος έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη, ο οποίος είχε πει ότι θέλει τη γυναίκα νοικοκυρά.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων τοποθετήθηκε για το ίδιο θέμα τονίζοντας πως και ο ίδιος θα ήθελε τις γυναίκες να μένουν σπίτι και να μην εργάζονται γιατί όταν βγαίνουν στην αγορά εργασίας διαλύονται οι οικογένειες.

«Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας, που ο άντρας δουλεύει και φροντίζει την οικογένειά του, έχει τη γυναίκα του βασίλισσα, να είναι στο σπίτι και να προσέχει να μεγαλώσει σωστά παιδιά, με αρχές. Εάν έχουν διαλυθεί οι οικογένειες είναι γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας και το σπίτι έχασε την τεράστια κολώνα που είχε. Οι φίλες μου λένε ότι θα ήθελαν να παντρευτούν έναν ευκατάστατο άνθρωπο, όχι γιατί ψάχνουν σπόνσορα ή θέλουν να του φάνε τα λεφτά, αλλά για να μπορούν να κάθονται σπίτι να προσέχουν τα παιδιά. Και που είναι το κακό σε αυτό, δεν το καταλαβαίνω. Η γυναίκα φροντίζει τον άντρα γιατί έχει τη δύναμη να το κάνει. Ποιος θα τον φροντίσει; Ο άντρας θα φροντίσει τον άντρα;» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This