Η Όλγα Κιουρτσάκη βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ την διάθεση μου και τις σκέψεις μου»

H κόρη της Άντζελας Δημητρίου θα γίνει μητέρα στην καρδιά του καλοκαιριού

Must Read

H κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε περίπου ένα μήνα θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της. Να θυμίσουμε ότι πατέρας του παιδιού είναι ο σύζυγός της Φώτης Λιόσης.

Η Όλγα Κιουρτσάκη, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους τον λόγο για τον οποίο έχει εξαφανιστεί από τα social media και περιέγραψε τη συναισθηματική της κατάσταση λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της.


 
«Μου λέτε δεν απαντάς ούτε στα μηνύματα μας, έχεις χαθεί, είσαι καλά κλπ… Είμαι σε φάση άγχους… δεν μπορώ να διαχειριστώ την διάθεση μου και τις σκέψεις μου… έχω δεθεί ειδικά τις τελευταίες βδομάδες τόσο δυνατά με το μωράκι μου και είναι ακόμα στην κοιλίτσα μου… που ώρες ώρες ξεσπάω σε κλάματα συγκίνησης… ειδικά με τις κλωτσίτσες της και όσο πλησιάζουν οι μέρες που θα την πάρω στην αγκαλιά μου νιώθω την μεγαλύτερη ευλογία στην ζωή μου! Είμαι υπερβολική ίσως; Θα μου πεις κι άλλες γεννήσανε δεν κάνανε έτσι! Κι εγώ θα σου πω έτσι σκέφτονται όλες οι μανούλες κι ας μην το δείχνουν κι ας μην το ομολογούν!!! Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας να μου γράψετε έστω ένα μήνυμα από αγάπη! Ξέρετε σνομπ δεν ήμουν ποτέ και δεν θα γίνω! Αλλά περνάω την ωραιότερη περίοδο της ζωής μου και την κρατάω σαν φυλαχτό σε λίγες  βδομάδες αυτή η κοιλίτσα θα μου λείπει όπως και όλο αυτό το συναίσθημα που έχω αυτή την στιγμή, και για κάθε γυναίκα είναι μοναδική αυτή η περίοδος… ειδικά αν είναι το πρώτο της παιδάκι!!! Σας αγαπώ πολύ να μου προσέχετε!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Κιουρτσάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This