Τα χρήματα που θα δίνει ο Cristiano Ronaldo στη Georgina Rodriguez αν χωρίσουν είναι ένα γενναίο μηνιάτικο

Οι δυο τους έχουν υπογράψει συμφωνητικό σε περίπτωση χωρισμού

Must Read

Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez μπορεί να μην είναι παντρεμένοι αλλά έχουν αποκτήσει μαζί παιδιά και γι αυτό το λόγο, έχουν υπογράψει ένα συμφωνητικό που ορίζει το μηνιαίο ποσό που θα λαμβάνει εκείνη ως διατροφή για την υπόλοιπη ζωή της.

Από την Έλενα Φάκου

Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ του TV GUIA το ζευγάρι έχει συνάψει ένα είδος «προγαμιαίου συμβολαίου» χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί το αν και πότε θα γίνει ο γάμος τους, το οποίο καθορίζει την οικονομική βοήθεια την οποία θα λαμβάνει η Georgina Rodriguez, που είναι βιολογική μητέρα δύο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας σε περίπτωση που χωρίσουν.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το πρωτοσέλιδο της TV GUIA έγραφε: «Ο Cristiano και η Georgina ενωμένοι με τα παιδιά τους: «Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το προγαμιαίο συμβόλαιό τους». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού η οικονομική αυτή συμφωνία ξεκίνησε όταν η Georgina έμεινε για πρώτη φορά έγκυος ώστε να εξασφαλίσει πως τα περιουσιακά στοιχεία και των δυο θα προστατεύονται σε περίπτωση χωρισμού.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, η Georgina Rodriguez θα είναι η μοναδική ιδιοκτήτρια του σπιτιού τους στην ακριβή περιοχή La Finca στο Pozuelo της Μαδρίτης και θα λαμβάνει 100.000 ευρώ μηνιαίως για το υπόλοιπο της ζωής της. Κάποιοι από τους όρους της συμφωνίας δε, τροποποιήθηκαν το 2022 μετά τη γέννηση της μικρότερης κόρης του ζευγαριού που πήρε το όνομα Bella Esmeralda και το θάνατο του δίδυμου αδερφού της.

Η Georgina Rodriguez εκτός από βιολογική μητέρα των δυο κοριτσιών δηλαδή της Alana Martina και Bella Esmeralda είναι νόμιμα καταχωρημένη ως θετή μητέρα των διδύμων Eva και Μateo, τα οποία γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Κάποιες πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτό το συμφωνητικό έφερε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο CMTV:

«Στις 18 Δεκεμβρίου 2018, η Georgina Rodriguez ταξίδεψε μόνη της από το Τορίνο της Ιταλίας στο Λουγκάνο της Ελβετίας για να εγγράψει την Alana Martina ως πολίτη της Πορτογαλίας στο πορτογαλικό προξενείο. Τα δίδυμα Eva και Mateo τα οποία γεννήθηκαν την ίδια χρονιά, το 2017, εγγράφηκαν επίσης. Η Georgina Rodriguez ταξίδεψε μόνη της, αλλά είχε στην κατοχή της ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από τον Cristiano Ronaldo που της έδινε πλήρη εξουσιοδότηση να εγγράψει τα παιδιά».

Για το μόνο παιδί που δεν έχουμε διευκρίνηση σχετικά με το αν αποφασίζουν και οι δυο γονείς για την κηδεμονία του, είναι ο μεγάλος γιος τους ο Cristiano Junior ο οποίος γεννήθηκε πολύ πριν οι δυο τους συνάψουν τη σχέση που έχουν, στις 17 Ιουνίου 2010 και σε τρεις ημέρες από σήμερα θα κλείσει τα 13 του χρόνια. Η ταυτότητα της βιολογικής του μητέρας παραμένει άγνωστη ωστόσο κάποιοι λένε πως ο ποδοσφαιριστής της έδωσε 10 εκατομμύρια λίρες για να παραιτηθεί από την κηδεμονία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This