Δημήτρης Κοργιαλάς: «Θαυμάστρια είχε μαχαιρώσει τα λάστιχα της μηχανής μου, παραλίγο να σκοτωθώ»

«Είχα τρεις φανατικές θαυμάστριες που μου έγιναν εφιάλτης» εξομολογήθηκε

Must Read

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε αρχικά στη μετακόμιση του από την Αθήνα στη Ναύπακτο, στα πλάνα που έχει για καριέρα στην Αμερική και τη Γερμανία, στον γιο του, στις επαφές που έχει με τις πρώην συντρόφους του αλλά και στα ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί από γυναίκες.

«Ήταν το πιο εύκολο πράγμα για εμένα να αφήσω την Αθήνα και να μετακομίσω στη Ναύπακτο. Ήθελα πάντα να το κάνω και βοήθησε κι ο κορωνοϊός σε αυτό. Το μεγαλύτερο κέρδος που έχω αποκομίσει είναι που ξυπνάω το πρωί και βλέπω τον Κορινθιακό κόλπο και το κάστρο της Ναυπάκτου και λέω στον εαυτό μου “τι ζω;”», είπε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον γιο του, ο οποίος ζει στην Αθήνα μαζί με την πρώην σύντροφό του. «Ο γιος μου με κάνει ό,τι θέλει. Τον έχω μάθει όμως και αν δει ένα ωραίο παιχνίδι σε κάποιο μαγαζί, θα γυρίσει και θα με ρωτήσει εάν έχουμε λεφτά να το αγοράσουμε. Μπορεί να έχω χρήματα, αλλά του λέω ότι θα το αγοράσουμε την άλλη εβδομάδα που θα έχω δουλέψει και εκείνος δεν λέει τίποτα. Την επομένη εβδομάδα όμως, πηγαίνω και το αγοράζω χωρίς να μου το ζητήσει ξανά εκείνος», εξήγησε.

«Έχω κρατήσει πολύ καλές επαφές με την πρώτη μου σύζυγο, την Δήμητρα. Με την Ευρυδίκη δεν έχω διατηρήσει επαφές, Με την πρώην σύντροφο μου, Φωτεινή, έχουν φτιάξει πολύ οι σχέσεις μας», συμπλήρωσε.

«Συνεργαζόμουν με την Άννα Βίσση και ανέβηκε μία λούλουδου στη σκηνή που ήθελε να μου ρίξει λουλούδια στο κεφάλι και της είπα “φύγε, αργότερα”. Είχα τρεις φανατικές θαυμάστριες που μου έγιναν εφιάλτης. Η μία είχε μαχαιρώσει τα λάστιχα της μηχανής μου, παραλίγο να σκοτωθώ», αποκάλυψε για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This