Δήμητρα Παπαδήμα: «Είχα πάει σε έναν ψυχολόγο, του μίλαγα, χασμουριόταν και μου έγραψε 9 χάπια τη μέρα»

«Φυσικά έσκισα τη συνταγή» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Must Read

Η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί, την κακή εμπειρία της με την ψυχοθεραπεία αλλά και την μεγάλη αγάπη που έχει στη γυμναστική.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο δεν προχώρησε σε καταγγελία μετά την κακοποίηση που δέχτηκε, η Δήμητρα Παπαδήμα απάντησε: «Δεν πήγα, ήμουν τόσο πεσμένη ψυχολογικά που δεν πήγα. Ούτε μου πέρασε από το μυαλό να σου πω την αλήθεια. Μου πέρασε από το μυαλό να τον πλακώσω στο ξύλο, γι’ αυτό και τον χτύπησα. Σε αυτή την ηλικία που είμαι αυτοί είναι για λύπηση εντός εισαγωγικών και μου λέει η κόρη μου “ναι αλλά κάνουν τη δουλειά τους”. Αυτοί δεν κάνουν τη δουλειά τους, αλλά τη διαστροφή τους. Άσ’ τους λοιπόν να κάνουν τη διαστροφή τους, διαχωρίζω τη θέση μου. Δεν θα πάω να μπλεχτώ εγώ σε όλο αυτό το πράγμα και ευτυχώς και δεν το έκανα».

«Στον ψυχίατρο πήγα και νωρίτερα. Είμαι πολύ πλούσια μέσα μου, ανθισμένος κήπος παρόλα όσα έχουν γίνει. Δεν έχω κράξει μόνο αυτούς που έκαναν αυτά που έκαναν, αλλά και τους από πάνω από αυτούς. Εκεί είναι το πρόβλημα. Αυτοί τους έδωσαν το δικαίωμα, τους πήραν τα μυαλά και τους έκαναν υποχείρια. Επειδή μίλησα για τους πάνω από αυτούς οι πόρτες έκλεισαν, αλλά αδιαφορώ. Η ζωή μου ανήκει», ανέφερε η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Είχα πάει σε έναν ψυχολόγο στα 22-23, ο οποίος του μίλαγα και χασμουριόταν. Μάλλον ξόρκιζε το κακό τι να πω (γέλια). Μου έγραψε 9 χάπια τη μέρα και μου είπε ότι αν το κάνω αυτό για έξι μήνες, μετά δεν θα χρειαστώ τίποτα. Φυσικά έσκισα τη συνταγή, γιατί δεν έπρεπε να γυμνάζομαι», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός σχετικά με την εμπειρία της με τη ψυχοθεραπεία.

«Εγώ είμαι εθισμένη στη γυμναστική που με έσωσε στη ζωή μου, στο γράψιμο και στην τέχνη. Δεν μπορώ να ζήσω διαφορετικά. Ενώ σε κάποιους η συναναστροφή με κόσμο τους δίνει υπόσταση, εμένα μου την παίρνει. Έχω δυσκολία. Μπορεί εγώ να είμαι λάθος. Βαριέμαι όμως τη βλακεία», είπε στο τέλος η Δήμητρα Παπαδήμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This