Η Λίτσα Πατέρα χτυπάει «καμπανάκι» για τη Νέα Σελήνη της 18ης Ιουνίου

Το νέο φεγγάρι της Κυριακής «βάλλεται» από τον δυσαρμονικό Ποσειδώνα που θα πυροδοτήσει εκρηκτικές και απρόβλεπτες καταστάσεις

Συντάκτης: Newsroom

Αύριο, Κυριακή 18 Ιουνίου, πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στην 26°43′ των Διδύμων, σε δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα. Πρέπει να τονίσουμε πως η επίδραση τόσο της Πανσελήνου όσο και της Νέας Σελήνης αρχίζει να δρα αρκετές ημέρες πριν, ενώ συνεχίζει να ασκεί επιρροή και αρκετές ημέρες μετά.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, η οποία συμπίπτει και με τη Γιορτή του Πατέρα στις 18 Ιουνίου, «βάλλεται» από τον πλέον δυσερμήνευτο πλανήτη, τον Ποσειδώνα. Ο πλανήτης Ποσειδώνας στην ευνοϊκή του επιρροή «γεννά» τα πιο όμορφα και ανθρώπινα συναισθήματα. Λειτουργεί ευεργετικά σε τομείς όπως η τέχνη, η μεταφυσική, η Ιατρική και μπορεί να «εκτοξεύσει» την έμπνευση οδηγώντας σε εκπληκτικά επιτεύγματα. Ωστόσο στη δυσαρμονική του έκφραση μπορεί να γίνει άκρως επικίνδυνος, καθώς συσκοτίζει καταστάσεις και παραποιεί γεγονότα.

Κάτω, λοιπόν, από την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης:

  • Θα υπάρξει μεγάλος κίνδυνος σύγχυσης και παραπληροφόρησης. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να επηρεαστούν κυβερνήσεις, καθώς θα διαρρεύσουν πληροφορίες που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν σύγχυση σε όλα τα επίπεδα.
  • Η επικοινωνία θα είναι σχεδόν αδύνατον να κατευθυνθεί σωστά και να βρει τον σωστό αποδέκτη και στόχο. Θα υπάρξουν διαρροές που η εγκυρότητά τους θα είναι αμφισβητήσιμη.
  • Οι εξαρτήσεις και θέματα καταχρήσεων θα απασχολούν έντονα την καθημερινή ειδησεογραφία, ενώ το ίδιο θα ισχύει και με περιπτώσεις που αφορούν εξαπατήσεις.
  • Αυξημένος θα είναι και ο κίνδυνος ατυχημάτων και τραγικών συμβάντων που έχουν να κάνουν με τον θαλάσσιο ορυκτό πλούτο αλλά και με τις θαλάσσιες μετακινήσεις.
  • Πολλά θα είναι και τα γεγονότα που θα έχουν να κάνουν με την κλιματική αλλαγή, με ξηρασίες αλλά και πλημμύρες που ήδη μαστίζουν σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη.
    Αρης και Ουρανός «μπαίνουν στο παιχνίδι»

Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια της επιρροής της Νέας Σελήνης, γύρω στις 25-26 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί και η άκρως δυσαρμονική όψη Αρη – Ουρανού. Είναι μια όψη που «κουβαλά» ένταση, ξεσπάσματα βίας, δυστυχήματα (ίσως αεροπορικά). Η δυσαρμονική όψη Αρη – Ουρανού λόγω και της επιρροής του Ποσειδώνα κάνει το χρονικό αυτό διάστημα απατηλό και αρκετά εκρηκτικό. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Προσοχή πρέπει να δείξουν όσοι έχουν πλανήτες ή είναι γεννημένοι γύρω στις 21/5, 14/8, 13/11, 9/2.

Ευτυχώς, η ευνοϊκή όψη Δία – Κρόνου θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρές σκέψεις και εκτιμήσεις γύρω από σημαντικά θέματα. Πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν πνευματικούς δρόμους (προσοχή, όμως, μη χαθούν στις υπερβολές). Η Ε.Ε. θα προσπαθήσει να αναλάβει ειρηνευτικές πρωτοβουλίες. Θα κριθεί, όμως, αναγκαίο να συγκροτηθεί ευρωπαϊκός στρατός. Επίσης στις ΗΠΑ θα υπάρξει μια κάποια πρωτοβουλία για πιο αυστηρούς κανόνες όσον αφορά την οπλοκατοχή.

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια

Κριός: Αγαπημένα μου Κριαράκια, η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Δίδυμων σηματοδοτεί νέες ενάρξεις σε θέματα επικοινωνίας και διαπραγματεύσεων γενικότερα. Το καλύτερο όμως είναι ότι όσο διαρκεί η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ταξίδια στο εσωτερικό, που εκτός από την ευχάριστη εναλλαγή που θα σας προσφέρουν, θα σας ανανεώσουν και ερωτικά. Εξάλλου, όλο το καλοκαίρι η ερωτική σας ζωή θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 16 Απριλίου ή όσοι έχουν ωροσκόπο γύρω στις 26 του Κριού.

Ταύρος: Αγαπημένα μου Ταυράκια, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να σας φέρει εξ απροόπτου όσον αφορά οικονομικά θέματα, αφού εις γνώσιν σας κάνατε κάποια έξοδα παραπάνω, καθώς είχατε υπολογίσει και σε κάποια έσοδα τα οποία θα αναπλήρωναν ό,τι είχατε ξοδέψει. Ο οικονομικός απολογισμός όμως δεν θα είναι αυτός που αναμένατε, με αποτέλεσμα να αλλάξετε πλεύση και για έναν μήνα, όσο διαρκεί η Νέα Σελήνη, να κάνετε νέα οικονομική διαχείριση.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαΐου ή όσοι έχουν ωροσκόπο γύρω στις 26 του Ταύρου.

Δίδυμος: Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, δημιουργώντας σας την ανάγκη να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας πράγματα, τον εαυτό σας, την εμφάνισή σας αλλά και τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, όπως είναι ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, ένα νέο ξεκίνημα και ένας άλλος τρόπος αντιμετώπισης θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας και θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για εσάς, γι’ αυτό δώστε ευκαιρίες, μην απογοητεύεστε και άφησε πίσω το αίσθημα της αναβολής.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 17-18 Ιουνίου ή όσοι έχουν ωροσκόπο γύρω στις 26 των Δίδυμων.

Καρκίνος: Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η Νέα Σελήνη σάς βρίσκει κουρασμένους, κυρίως ψυχικά, με αποτέλεσμα να ζητάτε περισσότερη απομόνωση, ώστε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, αλλά κυρίως για να βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Γι’ αυτό με τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να έχετε στην καθημερινότητά σας περισσότερο προσωπικό χρόνο, τον οποίο θα αξιοποιείτε όπως εσείς επιθυμείτε. Επίσης, θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν, Οχι κάτι σοβαρό, απλώς θα κάνετε μια «επανεκκίνηση» στους καθημερινούς βιορυθμούς σας.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 19 Ιουλίου και όσοι έχουν ωροσκόπο γύρω στις 26 του Καρκίνου.

Λέων: Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η Νέα Σελήνη θα σας κάνει να επανεξετάσετε τις απόψεις σας σε θέματα που αφορούν τις φιλίες και την ομαδικότητα. Πιθανότατα να περιμένατε άλλα πράγματα από ορισμένους ανθρώπους ή μπορεί και οι προσδοκίες σας να ήταν μεγαλύτερες, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε λίγο. Συγχρόνως όμως νέοι άνθρωποι θα εισέλθουν στη ζωή σας, με αποτέλεσμα η κοινωνικότητα και η εξωστρέφειά σας να εξακολουθούν να λειτουργούν δυνατά. Επίσης, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία, η οποία θα εξελιχθεί σε μια σημαντική φιλία.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 19 Αυγούστου και όσοι έχουν ωροσκόπο γύρω στις 26 του Λιονταριού

Παρθένος: Καλοί μου Παρθένοι, η Νέα Σελήνη σάς βρίσκει κουρασμένους, κυρίως όσον αφορά επαγγελματικά θέματα, αφού νιώθετε ότι δουλεύετε πολύ και αυτό χωρίς να εισπράττετε αναγνώριση του κόπου σας. Αυτό είναι κάτι που κατά καιρούς μπορεί να σας έχει απογοητεύσει. Η Νέα Σελήνη έρχεται να σας απασχολήσει για το τι αλλαγές θα έπρεπε να κάνετε κι αν πρέπει να τις κάνετε, με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε. Για ένα πράγμα να είστε όμως σίγουροι, ότι η δουλειά σας και ο κόπος σας θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν και με το παραπάνω.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου και όσοι έχουν ωροσκόπο γύρω στις 26 της Παρθένου.

Ζυγός: Αγαπημένοι μου Ζυγοί, η Νέα Σελήνη σάς βρίσκει αρκετά ευδιάθετους να ζήσετε τις καλοκαιρινές προκλήσεις που πάντα περιμένετε, αλλά οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας σας δυσκολεύουν, με αποτέλεσμα να ψάχνετε να βρείτε τρόπους να χαρείτε κάποια από τα πράγματα που επιθυμείτε. Επιπλέον, ό,τι έχει σχέση με ταξίδια στο εξωτερικό, ανώτατη εκπαίδευση και νομικά ζητήματα θα κληθείτε να τα αντιμετωπίσετε εκ νέου. Ετσι η Νέα Σελήνη θα φέρει νέα ξεκινήματα στην εκπαίδευση, με ανθρώπους που έχουν σχέση με το εξωτερικό αλλά και με νομικά ζητήματα.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου και όσοι έχουν ωροσκόπο γύρω στις 26 του Ζυγού.

Σκορπιός: Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η Νέα Σελήνη θα σας κάνει να δείτε εκ νέου κάποια οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με άλλους (δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά). Μια νέα συναλλαγή ή μια νέα διαπραγμάτευση μπορεί να διορθώσει μια παλιά κατάσταση που δεν λειτούργησε με τον επιθυμητό τρόπο. Επίσης, εκ νέου θα αντιμετωπίσετε και κάποια ερωτικά σας ζητήματα, αφού δεν θα εξελιχθούν με τον αναμενόμενο τρόπο κι έτσι θα πάρετε την απόφαση να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, με αποτέλεσμα να ανανεωθείτε και εσείς οι ίδιοι.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 19 Νοεμβρίου και όσοι έχουν ωροσκόπο γύρω στις 26 του Σκορπιού.

Τοξότης: Αγαπημένοι μου Τοξότες, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Δίδυμων ίσως κάνετε νέες συνεργασίες ή θέσετε πάνω σε νέες βάσεις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες. Η Νέα Σελήνη σάς επηρεάζει και σε ό,τι έχει σχέση με τον σύντροφο, καθώς ένας νέος τρόπος αντιμετώπισης μπορεί να λειτουργήσει πιο αρμονικά αλλά και ανανεωτικά. Επειδή όμως η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη δέχεται επιρροή και από τον απατηλό Ποσειδώνα, φροντίστε πριν κάνετε τα νέα σας ξεκινήματα να έχετε αξιολογήσει σωστά όλες τις παραμέτρους. Εξάλλου η Νέα Σελήνη έρχεται να σας δώσει ευκαιρίες για αναπροσαρμογή και νέα εξέλιξη.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 18 Δεκεμβρίου και όσοι έχουν ωροσκόπο γύρω στις 26 του Τοξότη.

Αιγόκερως: Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Δίδυμων μπορεί να φέρει μια επαγγελματική ασάφεια, ίσως και απογοήτευση. Επίσης, θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν, φροντίζοντας περισσότερο τη διατροφή σας και υιοθετώντας νέες συνήθεις, οι οποίες θα βοηθήσουν να διατηρηθείτε στη φυσική κατάσταση που επιθυμείτε. Στην περίπτωση που έχετε κατοικίδιο, μία συναισθηματική φόρτιση σε σχέση με το ζωάκι που φροντίζετε ίσως να μη λείψει, αλλά επειδή η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, δεν αποκλείεται και να αποκτήσετε ένα νέο κατοικίδιο.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 16 Ιανουαρίου και όσοι έχουν ωροσκόπο γύρω στις 26 του Αιγόκερου.

Υδροχόος: Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Δίδυμων και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κάποιες απογοητεύσεις σε σχέση με την προσωπική σας ζωή, ακόμη και σε σχέση με τα παιδιά, είναι όμως κάτι που ξεπερνιέται σχεδόν αμέσως. Ετσι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε την ερωτική σας ζωή, αλλά και να έρθετε ακόμη πιο κοντά με τα παιδιά. Επίσης μπορεί να αλλάξετε τον τρόπο της διασκέδασής σας, καθώς να ανακαλύψετε νέους τρόπους ψυχαγωγίας, οι οποίοι θα είναι πιο ήρεμοι και πιο επικοινωνιακοί.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 15 Φεβρουαρίου και όσοι έχουν ωροσκόπο γύρω στις 26 του Υδροχόου.

Ιχθύες: Αγαπημένα μου Ψαράκια, η Νέα Σελήνη θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σπιτιού. Ετσι θα αντιμετωπίσετε εκ νέου κάποια ζητήματα που εκκρεμούσαν, με σκοπό όμως να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο, γιατί επηρεάζεστε από τον Ποσειδώνα, ο οποίος σας μπερδεύει αρκετά, αφού μειώνει το μνημονικό σας, θολώνει την ορθή σας κρίση και σας οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Συζητήστε με άτομα της εμπιστοσύνης σας για αλλαγές και αποφάσεις που σκοπεύετε να πάρετε και έπειτα κάντε το επόμενο βήμα για θετικά ξεκινήματα.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαρτίου και όσοι έχουν ωροσκόπο γύρω στις 26 των Ιχθύων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι δεν συνέβη και η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως θα μείνει μπακούρι για μια...

H Eλίζαμπεθ Ελέτσι και ο σύζυγός τη γιατρός παθολόγος Νεκτάριος Λεμονίδης, παντρεύτηκαν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και όπως είχε αποκαλύψει η νύφη στην εκπομπή...

Το σπάνιο βίντεο με τον Πασχάλη Τερζή και τον εγγονό του

O Πασχάλης Τερζής έχει επιλέξει εδώ και μερικά χρόνια να ζει μακριά από τη δημοσιότητα. Ο τραγουδιστής ζει στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του...

O Kωνσταντίνος Αργυρός φωτογραφίζεται με τη μαμά του να του χαϊδευει τα μαλλιά

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται ένα στιγμιότυπο με τη μητέρα του καθώς τους είχαμε δει μαζί και πριν μερικούς...

Γιάννης Σπαλιάρας: «Ξαφνικά όπως ήρθε να ποζάρει δίπλα μου, με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα»

O Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πιο ακραίο περιστατικό παρενόχλησης που του έχει...

Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά ακόμα κλαίνε για τον μπαμπά! Γράφουν γράμματα κάτι που θέλουν...

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο επιχειρηματίας Γιάννη Μακρή αφήνοντας πίσω μία σύζυγο και δύο παιδιά.Ενώ η Βικτώρια Καρύδα είχε...

Ελίζαμπεθ Ελέτσι-Νεκτάριος Λεμονίδης: «Ήμασταν στο τζακούζι μέχρι τις 05.30 το πρωί-Δεν είχαμε πολύ χρόνο,...

Έναν υπέρλαμπρο γάμο πραγματοποίησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό της καρδιάς της. Για τον πολυσυζητημένο γάμο τους μίλησε η πρώην παίκτρια του Survivor...

Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης: Ο πρώτος χορός τους ως νεόνυμφοι

H Eλίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου σε ένα κτήμα στην Αττική και τη νύφη παρέδωσε στο...

Έφη Σαρρή: «Είχα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη έναν κούκλο μεγάλο και μου τον...

Η Έφη Σαρρή είναι ένας άνθρωπος που τα λέει έξω από τα δόντια. Έτσι λοιπόν δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που...

Βασίλης Δήμου: Κάνει την έκπληξη με το νέο του τραγούδι «Αρμαγεδδών» στο πιο ξεσηκωτικό...

Mε το πιο ανεβαστικό medley, που περιλαμβάνει και το ολοκαίνουργιο τραγούδι του, με τίτλο «Αρμαγεδδών», κάνει την μουσική έκπληξη,  ο Βασίλης Δήμου!Ο Θεσσαλονικιός ερμηνευτής, που τα τελευταία...

Αντώνης Παπαηλίας: «Του είπα “μπαμπά είμαι γυναίκα” και απάντησε “δεν πειράζει, Ολυμπιακός να μη...

Ο Αντώνης Παπηλίας έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σουκού» και αναφέρθηκε στους ρόλους που υποδύεται καθώς και την αποδοχή και στην υποστήριξη...

Αναστασία Τερζή: Η αδυναμία της τραγουδίστριας στα αιλουροειδή και οι live εμφανίσεις της στο...

Η Αναστασία Τερζή έχει αδυναμία στα αιλουροειδή, κάτι που αποδεικνύεται και από τις αναρτήσεις της στα social media. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, την οποία απολαύσαμε...

Μπάγια Αντωνοπούλου-Νίκος Κώτσης: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο επιχειρηματίας Νίκος Κώτσης είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί σε πολύ τρυφερά στιγμιότυπα σε...

Μιχάλης Σαράντης: «Όλο αυτό το πράγμα του θανάτου είναι παρέα μου από πολύ νωρίς»

Ο Μιχάλης Σαράντης θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Έπειτα από αρκετές συμμετοχές σε επιτυχημένες σειρές, φέτος τον απολαμβάνουμε στους...

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης είναι ξανά ερωτευμένος μετά το διαζύγιό του

Ο  Γρηγόρης Μπιθικώτσης, όπως φαίνεται έκανε το επόμενο βήμα μετά το διαζύγιό του από την Ελένη Τσιριγκάκη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real...

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Πήγαμε στο γάμο της Ελέτσι επειδή γνωρίζαμε το θύμα»

O Kωνσταντίνος Πλεύρης και η Γεωργία Σιακαβάρα ήταν καλεσμένοι στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη που έγινε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.Το...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ταραχή για την πρώην σύζυγο του Κούστα, Σοφία Γιαννικοπούλου – Νέο επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη

Ενα νέο μεγάλο «κεφάλαιο» στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της ηθοποιού Σοφίας Γιαννικοπούλου και του πρώην συζύγου της, εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, «έγραψε» το Πολυμελές Πρωτοδικείο...

1.000.000 ευρώ για το κεφάλι του Αλβανού «Πάσσαρη» στον Κορυδαλλό

Γιατί ο διαβόητος μαφιόζος Αλντο Μπάρε, που έπαιζε μπάλα με τα κρανία των αντιπάλων του, έχει επικηρύξει τον σκληρό των ελληνικών φυλακών Λαέρτ Χατζίου

Nεκτάριος Λεμονίδης σε Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αν είσαι καλη μαζί μου θα σε πάω στο Μπαλί»

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης, ο ιατρός μέλλων σύζυγος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε μαζί της μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για να τον γνωρίσει...

Τα δάκρυα της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά

Δάκρυσε για τον Βασίλη Καρρά η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ...

Η Όλγα Κιουρτσάκη χάνει τα μαλλιά της και βρίσκεται ένα βήμα πριν να τα ξυρίσει

H Όλγα Κιουρτσάκη έγινε μητέρα στις αρχές Αυγούστου και απέκτησε την κόρη της Μικαέλα Αγγελική. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μοιράζεται συχνά στιγμές από...

Σανίδα σωτηρίας της κυβέρνησης στον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» εκτίουν ποινή για την τιμωρία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι υπό τιμωρία για την εισβολή οπαδών τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις εμπρηστικές ανακοινώσεις!

«Την πέσαμε στους μπάτσους και εγώ χτύπησα αστυνομικό» παραδέχτηκε ο 18χρονος δράστης της δολοφονικής επίθεσης στου Ρέντη

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη, μετά τη σύλληψη του 18χρονου δράστη, που ομολόγησε ότι...

Σοκαρισμένος ο πατέρας του 18χρονου συλληφθέντος – «Αν όντως το έχει κάνει αυτός, πάει, κατέστρεψε τη ζωή του»

Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη μετά την ομολογία του πως έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου...

Αποκάλυψη: Δημοψήφισμα για το συνυποσχετικό!

Γιατί ο κ. Μητσοτάκης νομοθέτησε την επιστολική ψήφο και για τα «κρίσιμα εθνικά θέματα» που προβλέπει το άρθρο 44 του Συντάγματος

Τσουβάλιασε όλες τις ομάδες η κυβέρνηση – Πώς εξυπηρετούν αγωνιστικά τον Ολυμπιακό τα κυβερνητικά μέτρα

Χάδι από τον Παύλο Μαρινάκη στην ομάδα που προκάλεσε τα επεισόδια, ποινές στις υπόλοιπες!

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Πήγαμε στο γάμο της Ελέτσι επειδή γνωρίζαμε το θύμα»

O Kωνσταντίνος Πλεύρης και η Γεωργία Σιακαβάρα ήταν καλεσμένοι στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη που έγινε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.Το...

Ζουν σε έναν δικό τους κόσμο!

Ομολογώ πως είχε καιρό να με εντυπωσιάσει λόγος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης τα είπε εξαιρετικά. Θα σταθώ σε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την εξαίρεση Πλεύρη από την Εξεταστική για τα Τέμπη ζητούν με εξώδικο οι συγγενείς των θυμάτων

Να εξαιρεθούν από την Εξεταστική Επιτροπή για το «έγκλημα» στα Τέμπη ο πρώην υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η πρώην υφυπουργός Ζωή Ράπτη, ζητούν με εξώδικο που έστειλαν στον...

Στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας – Θα συναντηθεί και με Γάλλους ακτιβιστές

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει ακάθεκτος την «περιοδεία» του στην Ευρώπη, με την επόμενη στάση του μετά τη Ρώμη να είναι το Παρίσι, όπου και βρίσκεται από σήμερα, Δευτέρα 11/12.Ο...

Λάκης Γαβαλάς: «Είμαι gendreless, είμαι ο πρώτος που έβαλε φούστα, κολλητό παντελόνι και τακούνια»

Το ντύσιμο που έχουν υιοθετήσει τελευταία οι γυναίκες κλήθηκε να σχολιάσει ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «Γεια σου» και τόνισε πως τον τελευταίο καιρό οι περισσότερες κυκλοφορούν με ελάχιστα...

Πύργος: Διευθυντής σχολείου είπε σε εκπαιδευτικό ΑμεΑ να καλύψει το ανύπαρκτο μέλος του!

Απαράδεκτη ήταν η συμπεριφορά ενός διευθυντή σχολείο στον Πύργο Ηλείας σε έναν από τους εκπαιδευτικούς του ιδρύματος ο οποίος είναι άτομο ΑμεΑ.Σύμφωνα με το patrisnews.gr, σε εκδήλωση που έγινε...

Ο Γκιουλέρ «χαιρέτισε» το κλίμα καλής γειτονίας με την Ελλάδα και «έτριξε τα δόντια» στη Γερμανία για τα Eurofighters

Τον ερχόμενο Φεβρουάριο ή Μάρτιο θα υποδεχτεί στην Τουρκία τον Νίκο Δένδια ο Γιασάρ Γκιουλέρ, με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας να τονίζει σήμερα πως η επόμενη συνάντηση για τα...