Η Δώρα Τσαμπάζη ανέβασε μια φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη με την κόρη και το γιο του

Είναι η πρώτη χρονιά που τα παιδιά της δεν έχουν κοντά τους το μπαμπά τους

Must Read

Χθες Κυριακή 18 Ιουνίου, ήταν η γιορτή του Πατέρα και η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον αείμνηστο σύζυγο και πατέρα των παιδιών της Αλέξανδρο Νικολαΐδη που έφυγε τον περασμένο Οκτώβριο μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος που βρίσκεται σε τιμητική μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στην οποία ποζάρει κρατώντας αγκαλιά τα δυο τους παιδιά Ελεάννα και Γιώργο.

Στη λεζάντα έγραψε: «Σήμερα δεν είναι διαγωνισμός για τον “καλύτερο” μπαμπά του κόσμου. Δεν είναι μέρα για να βγουν τα μπαμπαδόμετρα. Σήμερα είναι μια γιορτή για όλους τους μπαμπάδες που αγωνίζονται καθημερινά για τα παιδιά τους.

Για αυτούς που λείπουν πολλές ώρες ή μέρες από το σπίτι για να εργαστούν. Σε αυτούς που λείπουν και θα λείπουν για πάντα γιατί οι μάχες που έδωσαν ήταν άνισες, αλλά πάλεψαν για μια ημέρα παραπάνω, για μια ώρα παραπάνω. Στους μπαμπάδες που πήραν στους ώμους τους όλα τα προβλήματα, που πέρασαν σύνορα, ποτάμια για ένα καλύτερο αύριο, που πνίγηκαν σε μια θάλασσα για μια ελπίδα. Γιατί πατέρας σημαίνει να αγωνίζεσαι ακόμη και αν όλα γύρω σου πρόκειται να γκρεμιστούν και μαζί τους και εσύ…».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This