Η Kourtney Kardashian έμεινε επιτέλους έγκυος και σήκωσε πλακάτ σε συναυλία του Travis Barker για να του το ανακοινώσει

Η πολυπόθητη εγκυμοσύνη ήρθε και ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος

Must Read

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker προσπαθούσαν πολύ καιρό να γίνουν γονείς και μόλις μάθαμε με έναν αρκετά ηχηρό τρόπο ότι τα κατάφεραν.

Από την Έλενα Φάκου

Η Kourtney Kardashian στα 44 της χρόνια περιμένει το πρώτο της παιδί από τον δεύτερο σύζυγό της Travis Barker. Αν και οι δυο τους έχουν παιδιά από προηγούμενους συντρόφους, ήθελαν πάρα πολύ να αποκτήσουν και ένα μαζί και είχαν κάνει πάρα πολλές προσπάθειες.

Μάλιστα, η μία από τις αδερφές Kardashian και ο ντράμερ του συγκροτήματος «Blink-182» είχαν δοκιμάσει πάρα πολλές μεθόδους βελτίωσης της γονιμότητας, ακόμη και εξεζητημένες με μία από αυτές να θέλει την τηλεπερσόνα να καταπίνει επί καθημερινής βάσης το σπέρμα του συντρόφου της για να το “οικειοποιηθεί” το σώμα της όπως τους είχε συστήσει κάποιος.

Η πολυπόθητη εγκυμοσύνη ήρθε και η Kourtney δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της. Το ανακοίνωσε στον σύζυγό της σηκώνοντας πλακάτ κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Λος Άντζελες στις 16 Ιουνίου. Η πινακίδα έγραφε: “Travis είμαι έγκυος” ανέβηκε αμέσως στο Instagram και έκανε αστραπαία το γύρο του κόσμου.

Η Κοurtney Kardashian έχει άλλα τρία παιδιά από τον Scott Disick: Toν Mason 13 χρονών, την Penelope 10 χρονών και την Reign 8 ετών, ενώ ο Travis Barker έχει δυο βιολογικά παιδιά, τον Landon 19 ετών και την Alabama 17 ετών αντίστοιχα με την πρώην του Shanna Moakler καθώς και μια θετή κόρη την Αtiana.

To ζευγάρι είχε πει πως σταμάτησε τις προσπάθειες της εξωσωματικής πρόσφατα, παρόλα αυτά το μωρό ήρθε. Οι δυο τους παντρεύτηκαν περίπου πριν από ένα χρόνοι ενώ είναι μαζί από τον Ιανουάριο του 2021.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This