Η Βέρα Μακρομαρίδου ανακοίνωσε το τέλος της από το «Σασμό»: «Και για εμένα είναι φρέσκο νέο, είναι ένα σοκ»

 «Ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου» εξομολογήθηκε

Must Read

H Bέρα Μακρομαρίδου έδωσε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια της μητέρας της αλλά και στο τέλος του ρόλου της «Άσπας» από το σήριαλ «Σασμός» στο οποίο συμμετέχει.

«Στον δρόμο που με συναντά ο κόσμος, υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία είναι το “πόσο πιο μικρή, πόσο πιο αδύνατη είσαι, μια σταλίτσα”. Κι έχω και αυτό το θετικό, που το λένε με αρνητικό τρόπο. Το “καλέ στην τηλεόραση φαίνεσαι τόση”. Με έχει ταράξει ο τρόπος που με πιάνουν οι μεγάλες κυρίες, όταν με βλέπουν. Μου έχουν χτυπήσει δυνατά το τζάμι του αυτοκινήτου για να μου πουν κάτι κι έχω τρομάξει πάρα πολύ. Πήγα σε δημόσια υπηρεσία και με εξυπηρέτησαν αμέσως», είπε αρχικά η Βέρα Μακρομαρίδου.

Στη συνέχεια, η Βέρα Μακρομαρίδου μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της: «Με χάρηκε πάρα πολύ η μητέρα μου. Πρόλαβε να με δει στον Σασμό. Έλεγε “επιτέλους”, γιατί άργησε πάρα πολύ αυτό να γίνει. Το σχόλιό της ήταν “τι τα θέλουν αυτά τα τζιν;”. Ήμουν σε γύρισμα του Σασμού, όταν με πήρε η αδερφή μου και μου είπε ότι “έφυγε” η μητέρα μας. Χρειάστηκε να φύγω. Έφυγα αμέσως»

H Βέρα Μακρομαρίδου μίλησε και για το τέλος της από τον «Σασμό»: «Ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου και για εμένα είναι φρέσκο νέο. Είναι ένα σοκ, αλλά θεωρώ ότι όλα είναι για καλό. Έτσι λειτουργεί η μυθοπλασία. Ανανεώνονται οι άνθρωποι. Φοβάμαι το επόμενο βήμα μετά την “Άσπα”. Καταρχάς, φοβάμαι πότε και αν θα έρθει. Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι κλεισμένο, Θα ήθελα να είναι κάτι διαφορετικό».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This