Συγκλονίζει ο Νίκος Φλωρινιώτης για την μάχη του με τον καρκίνο: «Πέντε χρόνια το κουβαλούσα»

Must Read

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Νίκος Φλωρινιώτης καθώς εκτός από τον θάνατο του πατέρα του, έχει να διαχειριστεί και την ασθένειά του.

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Συγκεκριμένα είχε μία κρεατοελιά η οποία έγινε λίπωμα. Του το αφαίρεσαν, ωστόσο το δείγμα που είχαν κρατήσει οι γιατροί για να κάνουν την βιοψία, το έχασαν. Ο γιος του αείμνηστου τραγουδιστή το αμέλησε και πριν ένα χρόνο ξαναβγήκε αυτό το «σημάδι» όμως νόμιζε πως δεν του το είχαν βγάλει τελείως.

Πήγε σε αρκετούς γιατρούς και όλοι του έλεγαν πως είναι λίπωμα. Απ’ ότι φαίνεται όμως τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά, αφού σύμφωνα με τον τελευταίο γιατρό που πήρε γνώμη, διαγνώστηκε με καρκίνο.

Για την μάχη του με την επάρατη νόσο και την δική του καθημερινή μάχη μίλησε ο Νίκος Φλωρινιώτης και η μητέρα του Μάχη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο οποίος ανακάλυψε «τυχαία» ότι έχει κακοήθη όγκο.

«Μου έδινε σημάδια όλα αυτά τα χρόνια. Από πέρσι άρχισα να χάνω κιλά, είχα κόπωση, απλά επειδή είχα περάσει και κόβιντ, είχα διάφορα πέρσι, δεν έδωσα σημασία, νόμιζα ότι ήταν από τον κορονοϊό. Πέντε χρόνια το κουβαλούσα. Αυτό, παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος, εξελίχθηκε πάρα πάρα πολύ αργά», είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης και πρόσθεσε η μητέρα του: «Αυτό τον έσωσε, κατά τη δική μου γνώμη».

«Είναι μελάνωμα. Μιλάμε για μεγαλογιατρούς που πήγα στην αρχή και δεν το βρήκαν. Οι δύο πρώτοι έλεγαν ότι είναι λίπωμα και τους λέω πρέπει να το βγάλω τώρα, “όχι μην αγχώνεσαι” μου είπαν. Ο ένας γιατρός με έστελνε στον άλλον, άλλαξα περίπου 10», συμπλήρωσε ο Νίκος Φλωρινιώτης.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This