«Aναστενάζει» η Μύκονος με «καυτές» εμφανίσεις

Must Read

Νέες φωτογραφίες από την πρόσφατη απόδραση του Γιάννη Σπαλιάρα με τη σύντροφό του στη Μύκονο είδαν το φως της δημοσιότητας. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του «Survivor» απαθανατίστηκε από τον φακό επάνω σε πολυτελές σκάφος την ώρα που έκανε φωτογράφιση με μαγιό για λογαριασμό γνωστής εταιρίας, με την οποία συνεργάζεται ως brand ambassador.

Η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα

Στο πλευρό του εθεάθη, μεταξύ άλλων, και η Αγγέλικα, με την οποία είναι σε σχέση τους τελευταίους έξι μήνες και μάλιστα συμβιώνουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια. Το ειδύλλιο του Spal με την όμορφη οδοντίατρο έγινε γνωστό πριν από περίπου δέκα ημέρες, όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στα κοσμικά Ματογιάννια κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, δίχως να κάνουν καμία προσπάθεια να αποφύγουν τους παπαράτσι.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ποζάρει με μαγιό

Τη Μύκονο για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι επέλεξε για να ξεκουραστεί μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων ο Joel Matip. Ο άσος της Λίβερπουλ, με καταγωγή από το Καμερούν, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να χαλαρώνει στις ξαπλώστρες του ξενοδοχείου «Branco», στον Πλατύ Γυαλό, μαζί με τη σύζυγό του Larissa.

Joel Matip

Στο ίδιο μέρος εθεάθη επίσης το εκρηκτικό μοντέλο από την Τσεχία Anet Mlcakova, η οποία φωτογραφήθηκε με τιγρέ μπικίνι στον χώρο του beach bar και προκάλεσε…ταχυπαλμίες στον ανδρικό πληθυσμό, μοστράροντας τις ζουμερές καμπύλες της σε όλο τους το μεγαλείο! Η Anet ταξίδεψε στο ξακουστό ανά τον κόσμο κυκλαδονήσι μαζί με τον 35χρονο αγαπημένο της Niccolo Canepa, ο οποίος είναι οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας.

Anet Mlcakova

Στο «πριγκιπάτο» του Αιγαίου εξόρμησε και η «καυτή» μανούλα Σοφία Φυρού, που «αιχμαλωτίστηκε» κι αυτή από τον φακό του Mykonos Live TV στο beach bar «SantAnna», στην Παράγκα, μαζί με μια φίλη της.

Η Φυρού στα καλύτερά της

Η sexy Σοφία έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης,  ανακτώντας την πρότερη εκπληκτική σιλουέτα της, χάρη στην οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από παλιότερες extra «hot» εμφανίσεις της σε στέκια της Μυκόνου. Στην παρέα των δύο κοριτσιών ήταν και ο σύζυγός της και γνωστός YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή με μια φίλη της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This