Χάρης Τζωρτζάκης: «Μετάνιωσα που έδωσα συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Must Read

Ο Χάρης Τζωρτζάκης προσπαθεί να κρατάει χαμηλό προφίλ και να μην κάνει άσκοπες δηλώσεις γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις.

Ο γνωστός ηθοποιός ωστόσο όταν θεωρήσει πως έχει κάτι σημαντικό να πει κάνει εξαιρέσεις.

Μία από αυτές είναι και η συνέντευξη που έδωσε στην Αυγή, μέσα από την οποία αποκάλυψε ότι μετάνιωσε που παρευρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Έχω την αίσθηση από τις συνεντεύξεις σου ότι ένα κομμάτι της δουλειάς σου δεν σου πολυαρέσει. Τώρα που κάνουμε αυτή τη συνέντευξη, δεν ξέρω αν πραγματικά την ήθελες ή κάνεις ένα συμβιβασμό λόγω δουλειάς.

Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είναι συμβιβασμός. Γιατί το μέσο στο οποίο δίνω τώρα τη συνέντευξη ξέρω ότι είναι σοβαρό και υπάρχει χώρος για να μιλήσω ελεύθερα και να εκφράσω αυτά που θέλω χωρίς αερολογίες και χαζομάρες, που ενδεχομένως θα γίνονταν σε μια τηλεοπτική πρωινή ή βραδινή εκπομπή.

Άρα, θα έλεγες και όχι αν έπρεπε να δώσεις μια συνέντευξη κάπου που δεν σου εγγυάται κάτι τέτοιο;

Βέβαια και έχω πει όχι. Έχω επιλέξει άλλες φορές να μιλήσω σε κανάλια και σε ανθρώπους που δεν θα μίλαγα μόνο και μόνο για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Κάθε φορά τα ζυγίζεις και παίρνεις μια απόφαση.

Αυτές οι φορές σε έχουν δικαιώσει;

Άλλες φορές δικαιώθηκα, άλλες το μετάνιωσα. Υπήρχαν και κάποιες εκπομπές που μετάνιωσα που πήγα. Για παράδειγμα, σε μια συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το μετάνιωσα. Μια χαρά όσοι πάνε. Και εγώ πήγα, δηλαδή. Απλώς δεν υπήρχε σημείο επαφής γιατί ο άνθρωπος δεν με γνώριζε καν. Δηλαδή, δεν ήξερε καν ποιος είμαι και τι κάνω. Ήταν πολύ αμήχανο. Και εγώ ένιωσα αμήχανα. Αλλά υπήρχαν άλλες στιγμές, με το κίνημα του MeToo, για παράδειγμα, που υπήρχε λόγος, νομίζω, να βγω σε τέτοιες εκπομπές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This