Κατιάνα Μπαλανίκα: «Είναι κρίμα που βασανίζονται οι άνθρωποι και δεν τους δίνουν ένα τέλος! Είμαι υπέρ της ευθανασίας»

Must Read

Την ημέρα της κηδείας του Στηβ Κακέτση, η Κατιάνα Μπαλανίκα, ούσα καταρρακωμένη, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, ωστόσο ενάμιση μήνα μετά την απώλεια του πρώην σύζύγου της, η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε την εκπομπή «Πάμε Δανάη» για όλα αυτά που βίωσε πριν αλλά και μετά τον θάνατο του επιχειρηματία.

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στην περιοδεία που θα κάνει με την θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την σειρά «Σαββατογεννημένες»

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω περιοδεία. Δεν ήθελα να κάνω περιοδείες, σκεφτόμουν την ταλαιπωρία. Όταν γνώρισα τον Γιώργο Καπουτζίδη στις ”Σαββατογεννημένες” ήταν ένας πιτσιρίκας αλλά έγραφε καταπληκτικά. Στην αρχή ήταν λίγο επιθετικός. Είχε μπει εκνευρισμένος στο καμαρίνι, κουνούσε το δάχτυλο και του είπα ότι ήταν πολύ μικρός γι’ αυτό. Μετά αγαπηθήκαμε πολύ», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Για τον Στηβ Κακέτση, η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε: «Δεν έχει σημασία που ο Στηβ ήταν πρώην σύζυγός μου, ήταν οικογένεια για εμένα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο 25 χρόνια μαζί και έχετε ένα παιδί, οι σχέσεις δεν αλλάζουν. Είναι οικογένεια όπως και να ‘χει. Γι’ αυτό όταν συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό είσαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο.

Είχα κοντά μου μια κοινή φίλη μας που βίωνε όλη την κατάσταση με τον ίδιο τρόπο με εμένα και με βοήθησε πάρα πολύ. Η κόρη της φίλης μας με βοήθησε πάρα πολύ σε όλα τα διαδικαστικά που έπρεπε να γίνουν. Αν δεν είχα αυτές τις δυο γυναίκες δίπλα μου δεν θα τα κατάφερνα. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ήταν τόσο ωραίος, γεμάτος ζωή, δυναμικός να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, θα ήταν για εμένα πολύ άσχημο.

Το ότι μετά την απώλειά του εγώ πήγαινα στο θέατρο ήταν μεγάλη βοήθεια. Οι τελευταίες εβδομάδες πριν “φύγει” ήταν πολύ δύσκολες για εκείνον. Είναι κρίμα που βασανίζονται οι άνθρωποι και δεν τους δίνουν ένα τέλος, όταν το θέλουν και οι ίδιοι. Είμαι υπέρ της ευθανασίας. Ο Στηβ για πέντε χρόνια είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη και ήθελε να πεθάνει. Δεν έχει νόημα να κάνεις σε κάποιον μεταγγίσεις, συνέχεια εξετάσεις όταν έχουν “κλατάρει” όλα τα όργανά του. Ποιος είναι ο λόγος που γίνεται αυτό;».

Όσον αφορά την γνωριμία της με τον Γιώργο Μαρίνο αλλά και την εξαφάνισή του, αποκάλυψε ότι: «Είχα πάει να ζητήσω δουλειά και μου είπαν ότι ο Γιώργος Μαρίνος ζητούσε μια τραγουδίστρια και έτσι πήγα εκεί. Όταν μπήκε και ξεκίνησε η ορχήστρα εγώ ήμουν χάλια. Δεν μπορούσα, ακολουθούσα μια το ένα όργανο, μια το άλλο. Έλεγαν του Γιώργου Μαρίνου “τι όμορφο που είναι αυτό το κορίτσι. Γιατί δεν το αφήνετε εκεί και απλώς να μην τραγουδάει;”. Νύχτες ολόκληρες ο Γιώργος βασανίστηκε να με μάθει να κάνω κινήσεις και μου έλεγε “όχι σαν τον φαντάρο Κατιάνα μου, σε παρακαλώ”. Τελικά μετά το “φανταριλίκι” έγινα σύμβολο του σεξ. Με τον Γιώργο Μαρίνο είχαμε σχέση ζωής. Κάποια στιγμή με είχε ερωτευτεί και υπήρξαμε μαζί. Η τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο ήταν όταν παίξαμε μαζί στο “Παρακαλώ ας μείνει μεταξύ μας”. Από τότε και έπειτα έπεσε σιγή ασυρμάτου. Ο γιος μου είχε πάει να τον δει και ο Γιώργος Μαρίνος τον ρώτησε τι κάνω. Δεν με στενοχωρεί που δεν έχουμε επικοινωνία από τη στιγμή που το έχει αποφασίσει. Αν ήθελε να με δει, θα με ζητούσε».

Ο πιο καθοριστικός της ρόλος ήταν αδιαμφισβήτητα αυτός της Σάσας στο Dolce Vita για τον οποίο ακόμη της μιλάει ο κόσμος έξω.

«Αγαπήθηκε και αγαπιέται ακόμα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Έρχονται μικρά παιδιά και μου μιλάνε για το ρολό αυτό. Είδα το ρολό της Σάσας ως έναν γκέι, αλλά σε γυναίκα. Καμία γυναίκα δεν θα χρησιμοποιούσε τις φράσεις που έλεγε η Σάσα. Είχα πολλούς γκέι φίλους και σκεφτόμουν όλα αυτά που έχω ακούσει όπως το “σχολάει η οικοδομή”, ποια γυναίκα θα το έλεγε; Έχω κρατήσει όσες επαφές μπορώ με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Με τον Αλέξανδρο Ρήγα δεν κρατήσαμε καμία επαφή. Μου χάλασε και μου μαύρισε την ψυχή και δεν θέλω», είπε χαρακτηριστικά.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε και σχετικά με την ψυχοθεραπεία: «Πάντα μπορεί να υπάρχει μέσα σου κάτι που σχετίζεται με την κατάθλιψη απλώς μπορεί να το αντιμετωπίσεις διαφορετικά. Εγώ αντιμετωπίζω διαφορετικά την κατάθλιψη μεγαλώνοντας και βρίσκοντας τον άνθρωπο που με οδηγεί με τον κατάλληλο τρόπο. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι ο ψυχοθεραπευτής, αλλά ο νευρολόγος. Τέλειωσαν για εμένα οι ψυχίατροι και οι ψυχοθεραπευτές. Δεν τους θέλω γιατί σου δίνουν χάπια που σε κάνουν ”ζόμπι”».

Τέλος, η Κατιάνα Μπαλανίκα παραδέχτηκε ότι: «Έχω δεχτεί ενοχλητικό φλερτ στο παρελθόν αλλά ήμουν πολύ περίεργη και έδερνα κιόλας. Έχω δείρει άσχημα κάποιον».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This