Νίκος Φλωρινιώτης για την μάχη του με τον καρκίνο: «Φοβήθηκα πάρα πολύ»

Must Read

Ο Νίκος Φλωρινιώτης εκτός από την απώλεια του πατέρα του, έχει να διαχειριστεί και την περιπέτεια με την δική του υγεία αφού εδώ και πέντε χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο γιος του αείμνηστου showman πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μέχρι να μάθει τι πραγματικά έχει καθώς γίνανε πολλά λάθη από τους γιατρούς.

Ο ίδιος σήμερα δηλώνει πως είναι καλύτερα στην υγεία του και μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε και στις τελευταίες στιγμές με τον πατέρα του.

«Βγήκα και μίλησα ανοιχτά γιατί θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να δίνουμε μάχη, να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για να προλαβαίνουμε πράγματα. Εγώ το αμέλησα και γι’ αυτό ταλαιπωρούμαι αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Για τη δική του μάχη με τον καρκίνο εκμυστηρεύτηκε ότι: «Πριν από πέντε χρόνια είχα αφαιρέσει μια κρεατοελιά, δεν έγινε ποτέ η βιοψία. Άρχισα έχανα κιλά, είχα κόπωση, στο σημείο που αφαίρεσα την ελιά, έβγαλα κάτι σαν λίπωμα. Πήγα για υπέρηχο και ανακαλύψαμε πως δεν ήταν λίπωμα αλλά κακοήθης. Κάνω τις θεραπείες μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Όταν ακούς καρκίνος το μυαλό πάει στο κακό».

«Ο πατέρας μου το γνώριζε, αλλά δεν τους τα λέγαμε όλα. Το τελευταίο βράδυ που έκανα θεραπεία και βγήκα από το νοσοκομείο, μου είπε: “Εγώ θέλω να γίνεις εσύ καλά παιδάκι μου κι εγώ ας πεθάνω, έχω ζήσει τη ζωή μου”. Τρεις μέρες μετά πέθανε», είπε συγκινημένος για τον αγαπημένο του πατέρα.






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This