Χρύσα Ρώπα: Ξέσπασε στον «αέρα» – «Μην αναφέρετε το όνομα του πρώην συζύγου μου!»

«Θέλω αυτός ο τσαμπουκάς να κοπεί» δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός

Must Read

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Ρώπα για τις αναφορές που έχουν γίνει τελευταία σε διάφορες εκπομπές, για τον γάμο της με τον Θανάση Λάλα.

Όπως εξήγησε η ίδια στην εκπομπή «Στούντιο 4», δεν επιθυμεί να γίνονται αναφορές στο όνομά του, όταν εκείνη δίνει συνεντεύξεις. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε αναφερθεί σε συνέντευξή της στο «Happy Day» για την επαναφορά που έκαναν οι παρουσιαστές του «Στούντιο 4» στον γάμο της με τον Θανάση Λάλα, με τον οποίο είχε παντρευτεί πριν από 20 χρόνια. 

«Δεν έβρισα, δεν υποτίμησα κάποιον, απλώς μου έκανε εντύπωση. Είπα και έχει τύχει σε εκπομπές που πάω ως προσκεκλημένη να λέω να μην αναφέρουμε τον Λάλα. Εγώ το ζητάω» δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός και πρόσθεσε: «Θέλω πια αυτός ο τσαμπουκάς από απέναντι να κοπεί. Δεν θέλω. Είδα μετά την εκπομπή του Αρναούτογλου που έπαιζαν φωτογραφίες. Γιατί; Τι τσαμπουκάς είναι αυτός; Έγινε αναφορά για τη Χρυσούλα. Για ποια Χρυσούλα μιλάμε;».


Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει ο δημοσιογράφος για εκείνη, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην ίδια εκπομπή: «Δεν έπεσε στην αντίληψή μου αυτή η δήλωση. Ποιος με θυμήθηκε εμένα και ρώτησε τον Θανάση Λάλα για μένα; Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί οι δυο κύριοι επανέφεραν αυτό το θέμα. Έχουν περάσει 20 χρόνια. Έλεος. Οι άνθρωποι που λένε “δε με αφορά”, δε με αφορούν καθόλου. Αυτή είναι η ουσία της εξέλιξης αυτής της σχέσης» δήλωσε η Χρύσα Ρώπα.





Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This