O Κιμούλης συνάντησε τον Σαίξπηρ – Ψήφος εμπιστοσύνης από τον καλλιτεχνικό κόσμο

Ποιοι πήγαν στην πρεμιέρα της παράστασης «∆ωδέκατη Νύχτα»

Must Read

Πρεμιέρα για τον Γιώργο Κιμούλη, με τον αδερφό του, Κώστα, στο πλευρό του και αρκετούς διάσημους φίλους του, όπως τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ανάμεσα στους θεατές.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος απασχόλησε έντονα τα φώτα της δημοσιότητας, όταν κατηγορήθηκε το 2020 από τη Ζέτα Δούκα (με μάρτυρες τους Νίκο Ψαρρά και Δώρα Χρυσικού) για ψυχολογική και λεκτική βία σε παρελθοντική συνεργασία τους στο σανίδι, άρχισε το βράδυ της Τρίτης την καλοκαιρινή περιοδεία του έργου «Δωδέκατη Νύχτα» από το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, το οποίο κατάφερε να γεμίσει κιόλας, δείχνοντας πως είχε λείψει στο κοινό.

Ο Κιμούλης με Μικρούτσικο και Μαστραγγελή

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σαιξπηρικής παράστασης, εκτός από τον ίδιο, βρίσκονται οι ηθοποιοί Σοφία Βογιατζάκη, Αννα Μονογιού, Λίλη Τσεσματζόγλου, Σταύρος Καραγιάννης, Χρήστος Μουστάκας, Αρης Τρουπάκης, Γιώργος Ζιόβας, Κώστας Κοράκης, Τζώρτζης Παπαδόπουλος και Γιώργος Τσουρουνάκης. Ολοι τους έχουν δηλώσει ότι στηρίζουν τον σκηνοθέτη τους και πως συνεργάζονται αρμονικά μαζί του στη σκηνή.

Ηρώ, Σοφία Βογιατζάκη

Επιπλέον, τη στήριξή του στο πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος -ως γνωστόν- έχει κινηθεί νομικά απέναντι στους Ζέτα Δούκα, Νίκο Ψαρρά και Δώρα Χρυσικού, αξιώνοντας υψηλό χρηματικό ποσό ως αποζημίωση προς το πρόσωπό του για συκοφαντική δυσφήμηση, φανέρωσε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που παρακολούθησε τη «Δωδέκατη Νύχτα» παρέα με τη σύντροφό του Ελενα Μαστραγγελή. «Οταν ο Γιώργος Κιμούλης συναντά τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ, έχουμε έναστρο ουρανό και εγένετο φως…» δήλωσε στις κάμερες ο παρουσιαστής, ο οποίος απέφυγε να κάνει περαιτέρω σχόλια. «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι φίλος μου και δεν θέλω να κάνω άλλη δήλωση. Σεβασμός στον μεγάλο δημιουργό, τον Γιώργο, και βέβαια σεβασμός στον Σαίξπηρ» συμπλήρωσε με νόημα.

Κώστας Κιμούλης

Από την πρεμιέρα δεν γινόταν να λείπει ούτε ο αδερφός του πρωταγωνιστή, ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Κιμούλης, ο οποίος είναι πάντοτε δίπλα του. Τέλος, στο Βεάκειο έσπευσαν για χάρη του Κιμούλη κι άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Διονύσης Τσακνής, η Ολγα Πολίτου, η Ηρώ, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Παντελής Καναράκης, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης και η Μαρία Ιωαννίδου.

Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Ολγα Πολίτου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This