Γιώργος Λιάγκας για το outfit του Σπύρου Μπιμπίλα στην ορκωμοσία της Βουλής: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός»

Must Read

Στην ορκωμοσία της νέας Βουλής παρευρέθηκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζώρτζια Κεφάλα αφού εκλέχτηκαν βουλευτές του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας.

Οι δύο καλλιτέχνες συγκέντρωσαν τα φλας πάνω τους αφού έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση με την ενδυματολογική τους επιλογή, η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε με το outfit του ηθοποιού σε αντίθεση με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δεν θεώρησε κατάλληλο για αυτήν την περίσταση.

«Πάμε τώρα στο Fashion Week ή στο GNTM ή στο My Style Rocks, όπου τα γυρίσματα σήμερα γίνονται στη Βουλή. Γιατί αν δείτε πώς είναι ντυμένοι οι περισσότεροι βουλευτές… Ο Σπύρος, που σήμερα γίνεται βουλευτής, επέλεξε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο που έχει πάνω παπαγάλους», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κάποια πράγματα είναι εκεί γιατί σέβεσαι κάποιους θεσμούς. Εγώ δεν θα πω πώς θα ντυθεί ο καθένας, ούτε θα πω ότι είναι ασέβεια να ντύνεσαι ουράνιο τόξο. Όταν μπαίνεις στη Βουλή, καμιά φορά, από το να κάνεις την επανάσταση και να σηκώσεις το λάβαρο της διαφορετικότητας, και μιλάω ενδυματολογικά, πρέπει να υπάρχει σεβασμός», είπε στην συνέχεια μέσα από την εκπομπή του.
«Να δεχτώ ότι δεν φοράμε γραβάτα, ότι μπορεί να φορέσει κάποιος σε μια συνεδρίαση ένα τζιν, όμως, το να πάω με παπαγάλους στο πουκάμισο τη μέρα της ορκωμοσίας… Δεν θα πω τι θα βάλει ο καθένας, αλλά από τη στιγμή που έχει δικαίωμα να βάλει τους παπαγάλους, κι εμείς εδώ έχουμε δικαίωμα σαν “παπαγάλοι” να μιλάμε και να το σχολιάζουμε. Εσάς σας αρέσει αυτή η εικόνα;», κατέληξε ο παρουσιαστής του «Πρωινού»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This