Σίσσυ Χρηστίδου: «Το πιο δύσκολο κομμάτι της χρονιάς ήταν να διαχειριστώ τα δικά μου προσωπικά ζητήματα»

Must Read

Αυλαία έριξε χθες η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» και επικράτησε ένα ιδιαίτερο συγκινητικό κλίμα καθώς υπήρχαν ορισμένες αποχωρήσεις.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που δεν θα εμφανίζονται του χρόνου στην εκπομπή του Mega είναι και η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία άλλαξε τηλεοπτική στέγη και πήγε στον ΑΝΤ1 για να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Για τις αλλαγές της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» αλλά και γενικότερα της ζωής της μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» όπου παραδέχτηκε ότι: «Είναι πολύ συγκινητικό το κλίμα. Αλλάζουν κάποια πράγματα στην εκπομπή, κάποια παιδιά προχωρούν, έχουμε αποχωρήσεις, θα έρθουν νέα πρόσωπα. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, δεν είμαι καθόλου άνθρωπος των αλλαγών. Ζορίζομαι, δεν θα σας πω ψέματα. Ειδικά με την Ελένη, δεν μου είναι καθόλου εύκολο. Θα μου λείψει πολύ η Ελένη Βουλγαράκη. Να την προσέχουν! Μέχρι τελευταία στιγμή έλεγα θα μου αλλάξει γνώμη» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι της χρονιάς ήταν να διαχειριστώ τα δικά μου προσωπικά ζητήματα. Αυτό με ζόρισε πάρα πολύ. Αλλά μου έμαθε ότι έχω πιο πολλές αντοχές απ’ όσες νόμιζα. Είμαι περήφανη για τον τρόπο που αντιμετωπίζω τα πράγματα» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This