Η Τζώρτζια Κεφαλά αν μη τι άλλο πήγε στην ορκωμοσία ως ο εαυτός της

Ανατρεπτική και εκκεντρική για τα δεδομένα της Βουλής

Must Read

Η Τζώρτζια Κεφαλά εξελέγη βουλευτής για πρώτη φορά στα 52 της χρόνια με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας και έδωσε το παρών στην ορκωμοσία συνοδευόμενη από τον επίσης νέο βουλευτή του ίδιου κόμματος ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα.

Η Τζώρτζια Κεφαλά, ανέκαθεν είχε ένα ανατρεπτικό και εκκεντρικό ροκ στυλ και κράτησε το χαρακτήρα του ντυσίματός της και στην πρεμιέρα των νεών της καθηκόντων ως βουλευτής.

Έτσι, την είδαμε να πηγαίνει στην σημερινή ορκωμοσία φορώντας μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με ανοιχτό ντεκολτέ και από πάνω έριξε ως πανωφόρι ένα κιμονό σε φλούο πράσινο χρώμα, ενώ τα μαλλιά της είχαν μια κίτρινη neon απόχρωση. Ολοκλήρωσε το look της με ένα μαύρο ζευγάρι γυαλιά cateye. Η Vivienne Westwood θα επικροτούσε αυτή την εμφάνιση. Όσο για το Κοινοβούλιο, ήταν ίσως η πρώτη φορά που έχουμε δει κάτι ανάλογο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This