Θρίλερ στο σπίτι της Καλής Καλό με τα οστά του γιου της

Σασπένς δίχως τέλος - Τα οστά του γιου της και το DNA

Must Read

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα οστά που εντοπίστηκαν τυχαία μέσα σε ένα ξύλινο κουτί στο σπίτι της θρυλικής θιασάρχισσας Καλής Καλό, καθώς άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πατησίων, παρουσία εισαγγελέα, παρέλαβαν χθες το μακάβριο εύρημα, προκειμένου να σταλεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Εν συνεχεία, με τη μέθοδο της ταυτοποίησης DNA θα διαπιστωθεί αν τα οστά ανήκουν πράγματι στον γιο της 96χρονης ηθοποιού Χρήστο, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από περίπου 40 χρόνια, από έκρηξη. Σε περίπτωση, πάντως, που αποδειχθεί κάτι τέτοιο, ενδεχομένως να υπάρξουν συνέπειες για τη σπουδαία θεατρίνα και δεν αποκλείεται να σχηματιστεί δικογραφία, καθώς από τον νόμο απαγορεύεται να φυλάσσονται τα οστά των νεκρών στα σπίτια συγγενών τους!

Οπως αποκάλυψε πρώτη η «Espresso», τα οστά, τα οποία ήταν τοποθετημένα σε ένα ξύλινο κουτί, μέσα σε ένα μπαούλο όπου η 96χρονη θιασάρχισσα είχε στοιβάξει ρούχα και προσωπικά αντικείμενά της, ανακάλυψαν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοίκιαζε η ηθοποιός στην Ανω Κυψέλη και η οικονόμος που την εξυπηρετούσε.

Δράμα στο δράμα

«Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι ίδιες οι δύο γυναίκες ότι βρήκαν αυτό σε ένα από τα μπαούλα της μεγάλης θεατρίνας» είχε δηλώσει στην εφημερίδα ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας. Είχε προσθέσει, δε, ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη, «προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής».

Σε ηλικία 13 χρόνων ο γιος της υπέργηρης πρωταγωνίστριας του θεάτρου, καρπός του έρωτά της με τον πλοίαρχο Κώστα Καρανικόλα, τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας και, παρότι η Καλή Καλό ξόδεψε όλη της την περιουσία για να θεραπευτεί, απεβίωσε το 1988, σε ηλικία 27 χρόνων. Για πολλά χρόνια μετά την απώλεια του Χρήστου η ηθοποιός δεν μπορούσε να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι ο μοναχογιός της ήταν νεκρός και, έτσι, είχε αποτραβηχτεί στην Αστυπάλαια. Γι’ αυτό και σε ορισμένους δεν προκάλεσε έκπληξη ότι επέλεξε να κρατήσει στο σπίτι της ό,τι απέμεινε από εκείνον, πιστεύοντας προφανώς ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον έχει κοντά της!

Η σπουδαία θεατρίνα Καλή Καλό βρίσκεται φιλοξενούμενη σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, μια και πλέον δεν μπορεί να συντηρηθεί μόνη της, ώσπου να μπορέσει το Γηροκομείο Αθηνών να τη φιλοξενήσει. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ως πρόεδρος των Ελλήνων ηθοποιών, έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε η 96χρονη να βρει μόνιμο χώρο στο Γηροκομείο. Οταν, λοιπόν, η σπιτονοικοκυρά μαζί με την οικονόμο της μεγάλης θεατρίνας άρχισαν να πακετάρουν τα αντικείμενά της, μέσα σε ένα από τα μπαούλα του μικρού διαμερίσματος βρήκαν και το μακάβριο εύρημα των οστών του πολυαγαπημένου της γιου. Οπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, το καλά κρυμμένο μυστικό των οστών του γιου της σπουδαίας πρωταγωνίστριας γνώριζε και μια παλιά στενή συνεργάτιδά της, στην οποία η 96χρονη το είχε εκμυστηρευτεί σε ανύποπτο χρόνο.

Δείτε επίσης:

Το μακάβριο μυστικό της Καλής Καλό – Τα οστά του γιου της βρέθηκαν στο σπίτι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This