Ο ΛΕΞ υπέταξε και τη Λάρισα: Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία του στο AEL FC Arena

Επόμενος σταθμός της "μουσικής για τσόγλανους" το Παγκρήτιο Στάδιο

Must Read

Ο Αλέξης Λαναράς, ή αλλιώς ΛΕΞ, στα 39 του χρόνια είναι το μουσικό φαινόμενο του χιπ χοπ που χωρίς καμια διαφήμιση και ούτε καν έντονη παρουσία στα social media γεμίζει στάδια σε κάθε συναυλία του με περισσότερο κόσμο κι από όσο φέρνουν τελικοί κυπέλλου.

Από την Έλενα Φάκου

Η καλοκαιρινή περιοδεία του ΛΕΞ ξεκίνησε στις 17 Ιουνίου από το Στάδιο της Παναχαϊκής στην Πάτρα, στη συνέχεια ο ράπερ βρέθηκε στο γήπεδο Α.Ο.Ξ. στην Ξάνθη, ο επόμενος σταθμός του ήταν το AEL F.C. Arena στη Λάρισα και τελευταίος σταθμός θα είναι το Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο. Όλες οι συναυλίες είναι κάτι παραπάνω από sold out με τα στάδια να βουλιάζουν από κόσμο και να παίρνουν φωτιά από τα καπνογόνα.

@kogkin #lextgk #greekrap #rap #larissa #fyp #foryou #foryoupage #lex #airmax ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostas Gkinos

Εννέα μήνες μετά το Καυταντζόγλειο στο οποίο ο ΛΕΞ μάζεψε 30.000 κόσμου, το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουλίου το AEL FC Arena γέμισε με χιλιάδες κόσμου να βρίσκονται εκεί για να ακούσουν τη μουσική του πιο επιτυχημένου ράπερ της γενιάς του ο οποίος ξεκίνησε να ασχολείται με το χιπ χοπ το 1999 κάνοντας αρχικά γκραφίτι στους 2G και φτιάχνοντας το γκρουπ “Βόρεια Αστέρια” που κυκλοφόρησαν τέσσερις δίσκους πριν ακολουθήσουν σόλο καριέρα. Ο ίδιος ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του το 2010 και έχει κυκλοφορήσει 3 άλμπουμ.

@stefanos_prio #lex #larissa #aelfcarena ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Prionas

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This