ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΟ Μάξιμος Κωστόπουλος έκλεισε τα 16 και η Τζένη Μπαλατσινού του ευχήθηκε ανεβάζοντας μια καλοκαιρινή φωτογραφία του

Ο Μάξιμος Κωστόπουλος έκλεισε τα 16 και η Τζένη Μπαλατσινού του ευχήθηκε ανεβάζοντας μια καλοκαιρινή φωτογραφία του

«#summerboy Χρόνια πολλά καλοκαιρινό μου αγόρι #maximos» έγραψε στη λεζάντα

Ο Μάξιμος Κωστόπουλος γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 2007 και χθες έκλεισε τα 16 του χρόνια. Ο Μάξιμος είναι ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, και έχει άλλες δυο μεγαλύτερες αδερφές, την Αμαλία Κωστοπούλου και την Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, η Τζένη Μπαλατσινού, ανέβασε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία του Μάξιμου ο οποίος ποζάρει με το μαγιό του μετά από μια βουτιά στη θάλασσα την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα «#summerboy Χρόνια πολλά καλοκαιρινό μου αγόρι #maximos».

https://www.instagram.com/p/Cuj4nY1IfL5/?utm_source=ig_embed&ig_rid=99ffdeba-7d3e-42fe-a182-f2e1591c7a5c

Να θυμίσουμε ότι η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποκτήσει από το δεύτερο γάμο της με τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια, έναν γιο τον Παναγιώτη Αντώνιο Κικίλια που είναι σχεδόν 3 ετών.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης