Ορέστης Τζιόβας: «Όταν δούλευα ως σερβιτόρος, έβλεπα στα μάτια του κόσμου ότι θεωρούσαν πως έχω αποτύχει»

«Έχω δεχθεί ανήθικη πρόταση μέσω social media»

Must Read

Ο Ορέστης Τζιόβας είχε σκεφτεί πολλές φορές να παρατήσει την υποκριτική λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει παράλληλα και άλλες δουλειές για να μπορέσει να βγάλει τα προς το ζην.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως για ένα διάστημα εργαζόταν και στην εστίαση. Ωστόσο η αγάπη του για την υποκριτική τον ώθησε ν παλέψει για να συνεχίσει να βρίσκεται στον χώρο του θεάματος.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που ήρθε αντιμέτωπος στο παρελθόν αλλά και για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον έβλεπαν να εργάζεται ως σερβιτόρος μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν».

Έτυχε στη ζωή σας να βρεθείτε χρεωμένος;

Ναι αρκετές φορές, όχι όμως από σπατάλες και αλόγιστα έξοδα. Έχω βρεθεί χρεωμένος λόγω των δυσκολιών του επαγγέλματος. Γι’ αυτό και έκανα διάφορα επαγγέλματα εκτός καλλιτεχνικού χώρου και θα το ξανάκανα, αν χρειαστεί. Το θέμα της επιβίωσης είναι πάρα πολύ σημαντικό για να βάλεις μπροστά το θέμα της αξιοπρέπειας.

Εγώ δεν το είδα ποτέ αναξιοπρεπές να κάνω ένα άλλο επάγγελμα εκτός του ηθοποιού. Ήξερα από μικρός ότι λόγω της ανασφάλειας και της ανεργίας που επικρατεί στην υποκριτική, μπορεί να χρειαστεί να κάνω και κάποιο άλλο επάγγελμα, γι’ αυτό δεν το είδα ποτέ σαν κάτι κακό.

Όταν ο κόσμος σάς έβλεπε να δουλεύετε σε μία καφετέρια ως σερβιτόρος, τι σας έλεγε;

Έβλεπα στα μάτια τους ότι θεωρούσαν ότι έχω αποτύχει. Κάποιοι έλεγαν μπράβο που κάνω κάποια άλλη δουλειά, σαν να έκανα κάτι ηρωικό. Πολύ συχνά μου έλεγαν: πω πω, δουλεύεις εδώ ε; Καταλαβαίνω τι μπορεί να σκέφτονταν αλλά εγώ δεν το βίωνα σαν κάτι κακό. Νομίζω όμως ότι κανείς μας δεν θα έπρεπε να κάνει άλλη δουλειά αλλά όλοι να βιοποριζόμαστε από το επάγγελμά μας.

Έχει τύχει να σας κάνουν ανήθικες προτάσεις μέσα από τα social media;

Ναι, μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση. Ενδεχομένως χωρίς τα social media να μην μπορούσε κάποιος να σε πλησιάσει και να σου προτείνει κάτι τέτοιο, ενώ τώρα έχει την ευκολία να το κάνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This