Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Με ενοχλεί που θα βρεθεί κάποιος να κάνει τα παιδιά μου να ντραπούν επειδή έκαναν έρωτα»

Η δυσλεξία και η συγκινητική ιστορία για το πως διάλεξε το όνομα της κόρης της.

Must Read

Στο podcast Mic2 της Μικαέλας Θεοφίλου, μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δυσλεξία που έχει εξηγώντας ποιες είναι δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

«Μιλάω ανοιχτά για τη δυσλεξία αλλά κανένας δεν καταλαβαίνει, ακόμη και οι φίλοι μου, που ξέρουν ότι είμαι δυσλεκτική. Στέλνω μηνύματα και ενώ έχω κορέκτορα στο κινητό, δεν αντιλαμβάνομαι ποια είναι η σωστή λέξη», δηλώνει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Η δυσλεξία έχει να κάνει με πάρα πολλά πράγματα. Έχει να κάνει με τον γραπτό λόγο, με τον προφορικό λόγο, με την ανάγνωση. Δεν είναι ότι δεν μας αρέσει το διάβασμα. Εγώ λατρεύω το διάβασμα αλλά μη με βάλεις να απαγγείλω», παραδέχεται για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην μητέρα της που έφυγε από την ζωή αλλά και στο πως αποφάσισε εκείνη και ο σύζυγός της να δώσουν το όνομα Ροζαλία στην κόρη τους.

«Έχουμε πάει στην Ιθάκη και ο Βασίλης τραγούδαγε το «Rosa, Rosalia». Του είχε «σφηνωθεί». Καθόμασταν με τη μαμά μου έξω στο μπαλκόνι και τον άκουγε και μου λέει: θέλω να «φύγω» και να μου ‘χεις πει ότι αυτός είναι. Της λέω: μαμά, είναι αυτός, ασχέτως αν «φύγεις» ή όχι. Γιατί κι εγώ το πολεμούσα, δεν ήθελα να μου το λέει έτσι, τσαντιζόμουν», περιγράφει η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το σκηνικό που την έκανε να επιλέξει το όνομα Ροζαλία για την κόρη της.

«Και μου λέει: και το Ροζαλία τι ωραίο όνομα; Τελειώνει αυτό, γυρίζουμε στην Αθήνα και τον Αύγουστο «φεύγει». Κάνουμε την εξέταση που φαίνεται το φύλο του μωρού, μας λένε ότι είναι κορίτσι και στο αυτοκίνητο καταλαβαίνει ότι κάτι με «τρώει». Μου λέει: πες μου, τι θέλεις να μου πεις; Του λέω: θέλω να πούμε Ροζαλία το παιδί γιατί έτσι κι έτσι. Και γυρίζει και μου λέει: είναι το όνομα της γιαγιάς μου», καταλήγει η παρουσιάστρια.

Τέλος, όσον αφορά το revenge porn και το ενδεχόμενο η κόρη της να πέσει στο μέλλον θύμα μίας τέτοιας περιπέτειας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε: «Προσπαθώ να την ενδυναμώσω έτσι την κόρη μου, ότι, ξέρεις, μπορεί να σου τύχει ο βλάκας στη ζωή σου. Δεν υπάρχει ντροπή, με ενοχλεί αυτό.

Δεν το έχω βιώσει και με ενοχλεί που τα δικά μας παιδιά λόγω του κινητού να βρεθεί κάποιος και να τους πληγώσει και να έχει τη δύναμη να σε κάνει να ντραπείς επειδή έκανες έρωτα. Αν είναι δυνατόν! Αλήθεια; Ντροπή σου που θεώρησες ότι έχεις αυτή τη δύναμη πάνω στα παιδιά μου, αυτά θα κάνουν ό,τι θέλουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This