Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ποζάρει επιτέλους και μας δείχνει με το σύντροφό της

Το μοντέλο είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 33

Must Read

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε χθες 13 Ιουλίου τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 33.

Το μοντέλο έλαβε δώρα, ανθοδέσμες και αγκαλιές ενώ ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε για πρώτη φορά και το σύντροφο της τον οποίο κρατούσε κρυφό από τους διαδικτυακούς της φίλους για πάρα πολύ καιρό.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών η Δήμητρα Αλεξανδράκη που ήταν τρισευτυχισμένη έγραψε: «#birthdaygirl #33 July 13. Ευλογία να μεγαλώνεις όπως επιθυμείς. Το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου είσαι εσύ ! Δεν θέλω τίποτα περισσότερο ! Υγεία να έχουμε όλοι».

Για την προσωπική της ζωή και την δημιουργία οικογένειας με τον σύντροφό της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε δηλώσει: «Νιώθω ότι έχω φτιάξει την οικογένειά μου με τον άνθρωπο που είμαι κι έχουμε τα την Άιζα και την Κιάρα που τα θεωρώ παιδιά μου. Ειδικά την Άιζα νομίζω την έχω γεννήσει. Ναι, θα μου πεις δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις ένα παιδί. Δεν σου κρύβω όμως ότι με τρομάζει. Ακόμα και τώρα που έχω μεγαλώσει, με τρομάζει και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη. Δεν ξέρω αν θα είμαι καλή μάνα και αν μπορώ να δώσω όσα πρέπει να δώσεις σε ένα παιδί, μαζί με όσα γυρνάνε στο μυαλό μιας γυναίκας για το να κάνει ένα παιδί.

Από τη μία έχω πει: “Ναι, άντε να κάνουμε”, αλλά μετά με πιάνει και λέω “όχι, όχι νομίζω πως δεν”. Από την άλλη μου αρέσει πώς περνάω με τον άνθρωπό μου. Απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο, απολαμβάνουμε τη ζωή μας. Έχουμε τις δουλειές μας, κάνουμε τα πάντα, οπότε δεν είμαι σίγουρη για το εάν θέλουμε να κάνουμε παιδιά».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This