Δευτέρα 17/5/2021

GNTM: Η Κωνσταντίνα έκανε έξω φρενών τη Ζενεβιέβ και αναστάτωσε τα υπόλοιπα κορίτσια! (video)

Η δοκιμασία styling που επιφύλασσε στα κορίτσια η Ζενεβιέβ Μαζαρί, στο πλαίσιο του σημερινού επεισοδίου, έθεσε στο στόχαστρο των συμπαικτριών της την Κωνσταντίνα Φλώρου, η οποία απλώς… αρνήθηκε να συμμετάσχει στη δοκιμασία!

Το 19χρονο μοντέλο αρκέστηκε να πει στην art director του GNTM και στην ενδυματολόγο και συνεργάτιδά της, Jenny Sireac: «Δεν ντύθηκα, γιατί δεν το βρήκα τόσο πολύ και έβαλα τα ρούχα μου! Αλλά δεν πειράζει!».

Αυτό το τελευταίο ήταν που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό της Ζενεβιέβ, η οποία, δεν κρατήθηκε και της τα είπε… έξω από τα δόντια: «Ποιον δεν πειράζει; Εσένα ή εμάς; Κωνσταντίνα πρώτον ανήκεις σε μία ομάδα! Πρέπει να μάθεις να παίζεις ομαδικά. Δε δείχνει σεβασμό αυτό που κάνεις! Πρώτα δε σέβεσαι εμάς και δεύτερον τα κορίτσια! Επίσης να σε ρωτήσω κάτι; Όλο αυτό το έπαθες επειδή δεν σου άρεσαν τα ρούχα που διάλεξες να βάλεις; Υποτίθεται η ζωή σας είναι από τις καλύτερες ζωές που υπάρχουν εκεί έξω! Είστε νέες, όμορφες, υγιείς, είστε σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και όταν θα βγείτε θα γίνετε μοντέλα! Υπάρχουν επαγγέλματα που μπορώ να σου πω και να πέσεις κάτω να κλαις! Και θα σε δούνε άνθρωποι που θα πούνε πραγματικά “αλήθεια τώρα;»

Η Χαρά, πάντως, έσπευσε να δώσει τη δική της εκδοχή του τι συνέβη με την Κωνσταντίνα: «Πιστεύω ότι την έχουν ρίξει ψυχολογικά τα κιλά της και πιστεύω ότι γι’ αυτό δεν ήθελε να εμφανιστεί με κανένα ρούχο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ