GNTM: Η Κωνσταντίνα έκανε έξω φρενών τη Ζενεβιέβ και αναστάτωσε τα υπόλοιπα κορίτσια! (video)

Must Read

Η δοκιμασία styling που επιφύλασσε στα κορίτσια η Ζενεβιέβ Μαζαρί, στο πλαίσιο του σημερινού επεισοδίου, έθεσε στο στόχαστρο των συμπαικτριών της την Κωνσταντίνα Φλώρου, η οποία απλώς… αρνήθηκε να συμμετάσχει στη δοκιμασία!

Το 19χρονο μοντέλο αρκέστηκε να πει στην art director του GNTM και στην ενδυματολόγο και συνεργάτιδά της, Jenny Sireac: «Δεν ντύθηκα, γιατί δεν το βρήκα τόσο πολύ και έβαλα τα ρούχα μου! Αλλά δεν πειράζει!».

Αυτό το τελευταίο ήταν που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό της Ζενεβιέβ, η οποία, δεν κρατήθηκε και της τα είπε… έξω από τα δόντια: «Ποιον δεν πειράζει; Εσένα ή εμάς; Κωνσταντίνα πρώτον ανήκεις σε μία ομάδα! Πρέπει να μάθεις να παίζεις ομαδικά. Δε δείχνει σεβασμό αυτό που κάνεις! Πρώτα δε σέβεσαι εμάς και δεύτερον τα κορίτσια! Επίσης να σε ρωτήσω κάτι; Όλο αυτό το έπαθες επειδή δεν σου άρεσαν τα ρούχα που διάλεξες να βάλεις; Υποτίθεται η ζωή σας είναι από τις καλύτερες ζωές που υπάρχουν εκεί έξω! Είστε νέες, όμορφες, υγιείς, είστε σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και όταν θα βγείτε θα γίνετε μοντέλα! Υπάρχουν επαγγέλματα που μπορώ να σου πω και να πέσεις κάτω να κλαις! Και θα σε δούνε άνθρωποι που θα πούνε πραγματικά “αλήθεια τώρα;»

Η Χαρά, πάντως, έσπευσε να δώσει τη δική της εκδοχή του τι συνέβη με την Κωνσταντίνα: «Πιστεύω ότι την έχουν ρίξει ψυχολογικά τα κιλά της και πιστεύω ότι γι’ αυτό δεν ήθελε να εμφανιστεί με κανένα ρούχο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This